nasreddin hocaaaaaa:D

VolkaN

Altın Üye
Reaction score
0
Gönlüm uçmak dilerken semavi ülkelere;ayağım takıl
Nasreddİn Hoca Ramazan Ayinda Golun Kenarina Oturmus Yogurt Yiyormus Bu Goren Ahalİ Hocam Napiyosun Hem Hocasin Hemde Ramazanda Oruc Tutmuyosun
Hoca=ya Tutarsam...

Allah Allah Bana Komİk Geldİ Yazdim Paylasmak Suc Oldu Yaw Begenmedin Diye Hemen Niye EleŞtİrİyon Herkesin Zevkleri Farkli Hadİ Bu Baska Bİ Konuda Olsa Anlarim EleŞtİrİyİde Alt Tarafi Fikra Begenmiyosan Yorum Yazma...adami Sİnİrledİrİyonuz Ha.....

Allah Allah Bana Komİk Geldİ Yazdim Paylasmak Suc Oldu Yaw Begenmedin Diye Hemen Niye EleŞtİrİyon Herkesin Zevkleri Farkli Hadİ Bu Baska Bİ Konuda Olsa Anlarim EleŞtİrİyİde Alt Tarafi Fikra Begenmiyosan Yorum Yazma...adami Sİnİrledİrİyonuz Ha.....
kardeş iyi veya kötü fikir yazılmasını istemiyosan açmazsın konuyu olur biter

Arkadas herkes fikrini soylemekte serbesttir bunda alınman gereken bir nokta yok ben begenmedigim halde tesekkurumu ettim.

yaw arkadas bu dedigim gibi baska bi konu olsa haklısınız ne bileyim bi siyasi gorus falan olsa neyse ama fıkra bana komik geldı (adam bayat bide yetmıyo cok bayat) boyle eleştiri olmaz herkes gorusunu tabiki yazsın ama baska konularda .....fıkra sadece begenı yazılır benım gorusume gore....:D yinede saolsun uzatmaya gerek yok

KOÇUMMM eleştiriyede övgüyede açık olmalısın emegin için sagol ama katlanamaycaksan aramızda işin ne...

Tebessum Ettİrdİ Ya Oda Yeter...

jangofet uslubuna dikkat etmesi gereken ben myım tam anlamadım orayı eger bensem uslubumda bı sorun yok. ayrıca haklısınız eleştiriye acık olmam lazım ....:D

olumsuz eleştirilere de açık olmalısın canım kardeşim :D
bak bi olumsuz eleştiri de benden
hakketen berbattı :D
ama emeğe saygı olmazsa paylaşımın anlamı olmaz
tşk ederim paylaşım için :D

Bayat Ya da tAze..

Arkadaş Paylaşmış..

Geri