nasıl yaparım?

Reaction score
0
nasil1mw.jpg

Yukarıdaki resimde açılan başlık ve anabaşlıklar mevcut. Benim istediğim,

Açıklamalar&Duyurular
- X başlık
- Y başlık
- Z başlık

İleri Dörtlü
- TheDarkHalf
- Leon_kinG

Resimde Açıklamalar&Duyurular için olan anabaşlık olayını, ileri dörtlü ve diğer açacağım ana başlıklar için örn. her telden, güncel, kahkaha vs.. nasıl yaparım?

Yeni Forum Olustururken Bi Secenek Var Orda "forum Vazifesi Yapsinmi" Diye Yeni Kategori Olustururken Orayi Hayir Olarak Sececeksin. Sonrada Alt Kategorilerini Olusturursun

...:::AVATAR SORUNU:::...

Üye Kontrol Panelinde ==> Avatar bölümüne girince :

avat0fq.jpg

çıkıyor. Avatar seçemiyorum. ..::GERÇİ BU YENİ OLDU::..
Asıl sorunum,
ImageShack'tan filan link girip DEĞİŞİKLİĞİ KAYDET BUTONU na basınca hiçbirşey değişmiyordu.

Admincp--kullanici Grup Secekeleri--istedigini Sec--avatar Yukleyebilsin--evet Yap

kullanicilar panelinden o kullaniciya avatar kullanabilsin yapman gerekiyor hatta orada 100*100 olan degeri ve boyutu biraz büyüt. y

Bulamazsan bi daa sor tam olarak yolu yazarak anlataim..

Valla babacanlar dediğiniz gibi (admin için ki o ben oluyorum :) )AVATAR KULLANA BİLİR i seçtim. BOYUTU 120*120 ye getirdim. 19,5kb alana çıkardım... Sonra avatar eklemek için üye paneline girdim. 5 kb lik bir avatar yüklicem. upload değil! sadece link verecem...

01111111114gu.jpg

Güzel güzel seçim yaptım, link girdim veeeeeeeeeeeee

0222222229ri.jpg

DEĞİŞİKLİĞİ KAYDET e bastım...

SONRA BÖYLE OLDU :

0333333338ka.jpg

YANİ HİÇ BİRŞEY OLMADI :(

Orda Ki Secenegi Avatar Kullanmak Istiyorum Olarak Degistireceksin
Yoksa Tabi Olmaz :)

Değiştirdim babacan, ortadaki resme baksana. söylemek istediğim işlem socunda değişiklik olmuyoo. her şey aynı kalıyorr.

Ftp de forum ana klasörüne tmp diye ßir klasör yarat ve CH MOD 777 ye getir.. sonra seçenklerden avatarların yüklenceği yeri ßu tmp klasörü olarak ayarla..

Geri