Nasıl Site Yapılır Yardım Edebilirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

black_stone

New member
Reaction score
0
Selam arkadaslar ben site yapmak istiyorum ama bu konuylada ilgili çok fazlada bir bilgim yok :boks: rica etsem bana yardımcı olabilrmisiniz.
Nerden başlamalıyım nasıl yapmalıyım vs konular bana yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler.
:)

arkadaşım önce tabiki bi programın olması lazım kodlarla aran ii deilse dizaynını yapıyosun sürükle bırak mantığıyla bu programlarda sonra tek yapman gereken resimleri upload edip kodlarını girmek zor bişi deil sen arat mesela dreamwaver falan die vardır sitede hatta bi arkadaş site yapımını anlatmıştı saolsun onu biraz ararsan bulursun bende bulursam linki koyarım

dostum arkadaşlara ek olarak bende şunları yazmak isterim öncelikle google da yda burada html dizaynını arşatırıp okuman incelemen html hakkında bilgi edinmen gerekiyor hangi kod ne işe yarıyor hangi kod neyi gösterir ne işe yarar örnek olarak bir fotografı sitede hangi kodların arasına koyarsan sayfada çıkar gibi sana şiddetle tavsiyem dreamvewear a alternatif olarak office cd sinin içinde gelen (bazı office lerde olmayabilir) frontpage 2003 programı bundan ziyade deidğim gibi webte bir çok yardımcı site var html sayfa yapımı hakkında ilk iş olarak bu kodların ne işe yaradıklarını neyi nereye koyacagını öğrenmekle başlayabilriisn evde olmadığım için şu an sana link veremiyorum ama deidğim gibi bir çok site var html yardımı için ...

teşekkürler arkadaslar yine takıldığım bir yer olursa size danısırım

konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri