Nasıl hasta olunur ? Yardım

festofes

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben hasta olmak istiyorum :saskin

- Göz altlarımı nasıl şişiririm veya morluk yaparım ?

- Nasıl ateşim çıkabilir ?

- Kalbim nasıl koşmadan hızlı atabilir ? :D

Bilen varmı Yanlış yere açtıysam ... Konunun yeri değiştirilsin

İşin ucunda okul olunca :D

Kalbinin koşmadan hızlandırmak için Tjk at yarışlarını oyna.. son 200 metrede oynadıgın at dış kulvardan saldırıya geçtiginde kalbinin ritminin temposuna sen bile inanamıyacaksın.... atın bir baş yada boyun farkı ile birinci olamayıp ikincilikte kaldıgında moraracaksın.. 5 te 5 yapıp son ayaga geldiğinde son ayak başlamadan önce öyle bi ateş basarki cigaranı yakarsın...
bu dediklerini atçılar her yarış günü yaşar.. at yarışına hastalıktır demelerinin sebebi budur.. at yarışı Tutkudur...Aşktır...

Kalbinin koşmadan hızlandırmak için Tjk at yarışlarını oyna.. son 200 metrede oynadıgın at dış kulvardan saldırıya geçtiginde kalbinin ritminin temposuna sen bile inanamıyacaksın.... atın bir baş yada boyun farkı ile birinci olamayıp ikincilikte kaldıgında moraracaksın.. 5 te 5 yapıp son ayaga geldiğinde son ayak başlamadan önce öyle bi ateş basarki cigaranı yakarsın...
bu dediklerini atçılar her yarış günü yaşar.. at yarışına hastalıktır demelerinin sebebi budur.. at yarışı Tutkudur...Aşktır...

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy :clap:biggrin:clap

tebesir tozu içya da koltuk altlarına sogan koy bunlar atesini cıkarır göz altı morlugu için de makyaj oyunları dene:D

ama bence de bunlara gerek yok
:D

Geri