Nasıl bir yaşlılık özlemektesiniz...?

Nasıl bir yaşlılık düşünüyorsunuz yada umut ediyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    60

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Forum geneli yaş ortalaması 24-30 gibi olsada,yaşlanmak ve yaşlılık halinin çok uzun bir süre olmadığı düşünülerek,ilerde emeklide olsanız,kimsesizde olsanız,hayalinizdeki yaşlılık nasıl olurdu..? ve tabi şunuda söyleyelim..yaşlısına saygısı olmayana yaşlandığında saygı olmaz. yada'' merhamet etmeyene merhamet olunmaz'' resul ölçüsüyle değerli büyüklerimize, gereken ilgiler gösterilsin umud ederim.

GÖRÜŞLERİNİZ NELER ACABA?

şu an çok genciz evet ama ben şahsen ailemle yaşlanmayı isterdim.. ne işim var orda burda yaa...))

bende ailemle yaşlanmayı isterim ama bi ailem olmaz herhalde. :( ben sokaklarda ölürüm...

bu gidişatla sokaklarda ölürüm ki yaşlanmayı beklemem heralde ama maldivler cok kıyak olurdu sanki ya yada alpler yesıllık dag evı hesabı huzur kısacası ; )

bu gidişatla sokaklarda ölürüm ki yaşlanmayı beklemem heralde ama maldivler cok kıyak olurdu sanki ya yada alpler yesıllık dag evı hesabı huzur kısacası ; )

hoppalaaa..2 yorum geldi ikiside hüzzam makamından..neden sokaklarda ölüm oluyor ispik yaa..çoluk çocuk olur torun tombalak olur,,pamuk dede pamuk nene olur ,göçer gideriz şuradan.. karamsarlığa bak ya...

yok beeeeeeee ben yaşlanmıyım böyle geç yatayım erken kalkayım falan yanii ihtiyarlık zorbe:)

evet her iyi insan yada akıllı insan gibi evimde çoluk çocuğumla yaşlanmak isterdim tabi,,

Çoluk-çocuklarla huzurlu bir aile ortamında yaşlanmak..

Sonum iyiye benzemiyor,ne çoluk ne çocuk,ben sokaklarda ölürüm.. =)=))

yaşlanacağımı bilmiyorumki ya genç ölürsek.?? onun için anketi işaretlemedim...ALLAH en iyisini bilir..

Bn BÖle Gİderse ÖnÜmÜzdekİ Bİ KaÇ Yda Gİt Cem

ne ediyon guloo.. bu bi temennimi anlıyalımm.. genç ölürsek falan *=)))
Allah korusun!!!

kiM ne yaptı sana çeKelim kulağını :durdurun

_______:melek

anketi açan kişi çürütmüş ömrünü onun:)

Geri