- Reaction score
- 0
Sakın AK Parti iktidarını, muhaliflerinin gerçeklerle yüzleşmeme ısrarı da besliyor olmasın?...
Bugün iktidardaki heyet, siyaseten yakın hissettiğim bir heyet değil. Hayatım boyunca hiç AK Parti'ye oy vermedim. Eğer CHP, iktidar olmamak için elinden geleni yapmayı sürdürüp, milletin sinirini bozma çalışmalarına bir son verebilirse; AK Parti'ye gelecekte de oy vermeyi düşünmüyorum.
Ama söyler misiniz, bir siyasal analist olarak, iktidardaki siyasal heyete yakın hissetmiyorum diye, bile bile yalan mı söylemeliyim?
Habur'da yaşanan edepsizlikler yüzünden bütün bir 'Demokratik Açılım'ı yanlış, hata ve ihanet projesi olarak mı anlatmalıyım?
Bütün verileri yok sayarak,' AK Parti eridi, bitti, bu seçimden hezimetle çıkacak' mı yazmalıyım?
İran, Pakistan gibi bölge ülkeleriyle, Atatürkçü müktesebat ile bire bir örtüşen işlerini, 'Amerika'nın talimatıyla yapıyor, aslen bizim çıkarımızın hilafına' gibi mi göstermeliyim?
Atatürk'ün kurduğu parti, Misak-ı Milli'nin eksik parçası Musul'a bigane iken, AK Parti'nin Osmanlı'nın Musul Vilayeti ile giriştiği ekon...
Devami...