Naptınız bu siteye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X_L

New member
Reaction score
0
hackhelle 1-2 ay uğrayamadım baktımki siteyi diğer sitelerden ayıran teması kaybolmuş benim gözümde artk hackhell diğer sitelerle birdir :) çıkıp biri diyecek burda dostluk var o var bu var o dedikleriniz diğer sitelerdede vardı ama burayı diğerlerinden ayıran bana göre tek farkı sitenin kullanışlı oluşuydu yani karman çorman bi hal almış site site sahibi kendi zevkine göre düzenlemiş heralde bana göre en azından 4-5 tane tema resmi koyarak 1 ay boyunca hangisi daha iyi oylama yapılmalıydı neyse herkese iyi forumlar bundan sonra :thumbdown::thumbdown:

eski portal ana sayfaya tıklarsan eski haliyle kullanabilirsin siteyi.ama oylama fikri güzel bencede...

Yeni tema için oldukça uğraş veriliyor sanırım.Zaten menüler falan konulacak yani böyle kalmaz anasayfa,kullanış kolaylığını aksatacak ölçüde yenilikler olacağını tahmin etmiyorum..

zamanla hem biz alışacağız hemde esskisinden daha kullanışlı olucak ;) istersen sen eski portalı kullana bilirsin

zamanla aLısırsınız arkadasLar... yeni portaL ewet biraz karısık ama emin olun iLeride iyi ki olmus diyeceksiniz zamanla alısıp pratik kullanabileceksiniz ; )

eski portal için bu linki sık kullanılanlara ekleyiniz
HackHeLL Forum - Biri Bizi Durdursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri