Namaza icabet eden iki genç + Müslümanın namazı-kaçırmak için özür yok! (video)

LifeForRent

New member
Reaction score
0
Bu iki videoyuda seveceğinizi tahmin ediyorum arkadaşlar. benim çok hoşuam gitti. yorumlarınızı bekiyorum...

* Ezan sesini işittiklerinde eğlencelerini bırakıp namaza icabet eden iki genç.

DiREK İZLE

+

* Namaz kaçırmak için bahane yok. Allah'ın arzı geniş ve heryer mescid

DİREK İZLE

* Tala3al Badru

DİREK İZLE

kardeş Allah razı olsun senden çok güzel bi videoydu aslında çok güzel i fikir bu bence arap ülkelerinde yapılan bu tarz reklamlar insanları namaza yönlendiriyor lar keşke ülkemizde de butür reklamlara yer verilse belki o zaman "OK" reklamları yerine insanlar özellikle gençler bu reklamlarla namaza yönelirlerdi.

Allah ın yüceliği ne büyüktür

Allah senden de razı olur inş.! bende videolerı izleyince tüylerim diken diken oldu! iki gencin videosu beni ateşledi. dedim ki bilgisayar başında olmamız namazı ertelememiz anlamına gelmez. şeytan ekrandakileri bize süslü gösterip namazımızdan alıkoymamalı. ezan sesini duyar duymaz ona icabet etmeliyiz. ikincisi ise nerede olursa olsun. ner şartlarda olursa olsun namazı terketmemeliyi. bahane, kaçış yok. yeter ki samimi olalım!!! dediğin gibi bizimde böyle videolara imzalar atmamız lazım....

Harika olmuş kardeşim...Eline sağlık...

İki video da sonuna kadar izlenecek güzellik de....Hele ikinciye bakıp bakıp kendimden utandım...

PAylaşımın için tekrar teşekkürler..

Allah razı olsun...

Çok güzel gerçekten
Hele 2. Video çok güzeldi
Allah razı olsun...

paylaşımın için saol LifeForRent...gerçekten namazda tawiz yokk..boynunu kıpırdatamayacak kadar hasta olsan bile gözünle kılıcan..ordan pay biçin işte..

sağol kardeşim ellerine sağlık ancak bu videoları nasıl indirebililriz yardımcı olursan sevinirim selamlar

zemin temiz olduğu sürece Şafi,Hanefi mezhepleri için namaz kılmak için yer,HERYERDİR yanılmıyorsam hanbeli mezhebinde namazın yeri önemli değil tabiri caizse çamurun içinde bile namaz kılabilirler.Sokak uçak neresi olursa olsun herşey Allah ındır ve kıbleye dönülük secde edilen heryer Allah a edilen hamd tir

çok tşk çok güzel bence.

allah senden razı olsun kardeş özellikle ikinci video çok güzel kılcak ter olmadığını bahane edip kılmayanlara gösterilmeli aslında bu paylaşım için teşekkürler kardeş

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. böyle güzel videolar elime geçtikçe paylaşmayı düşünüyorum. şimdi de bir tane ekledim. bu videolerın nasıl indirilebileceğini ben bilmiyorum. fakat programlar bölümünde rastlamıştım böyle bir başlığa sanırım. eğer bilen bir arkadaş varsa çok makbule geçer...

allah razı olsun kardeş herkese nasip etsin böyle iman

Geri