NaMıK kEmAl FıKralArı +18

semidinho-

New member
Reaction score
0
Yapma Namık

Bir gun Namık Kemal bir yarismaya katilmis. Yarismanin amaci en cok kadin yapma yarisi.

Neyse 1. yarismaci baslamis

Sipiker sayiyor 1,2,3,4,5,6..7...8

2. yarismaci

Sipiker sayiyor 1,2,3,4,5,6,7,8..9

10...11 cok guzeeel

Neyse sira Namık Kemale geliyor

Sipiker sayiyor 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 oda ne Namık Kemal seyircilerin arasina daldi 15,16,17,18

Yapma Namık...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selam
Bir gün köye bir kız taşınmış kız o kadar güzelmiş ki bir gün arap namık kemal ingiliz karar vermişler kızla konuşup cikeceklermiş ilk önce arap gitmiş elinde bir sini et
-"bacım bunu beraber yiyelim" demiş
tam mikecekken kapı çalınmış kız demiş eyvah kocam dolabın üzerine atmış bunu kapıya bakmış ingiliz elinde bir sini baklava
-"bacım bunu beraber yiyelim" demiş
tam buda mikecekken kapı çalınmış eyvah kocam demiş bunu da dolabın üzerine atmış kapıya bakmış bu sefer gelen namık kemal elinde birşey yok
-"bacım bir kahve içelim" demiş
tam namık kemalda mikecekken kapı çalınmış eyvah kocam demiş bunuda dolabın üzerine atmış bu seferki gelen gerçektende kocasaıymış karısını dışarıya kovmuş tabi bizimkiler korkudan ne yapacaklarını bilmiyorlar adam demiş
-"allahım hem beni işten çıkartırıyon hemde burnuma et kokusu getiriyon" arap hemen dolabın üzerinden atlamış
-"abi" demiş "allahın selamı var sana et gönderdi" iyi demiş arap kurtumuş adam eti yemiş allahım demiş bunun üzerine iyi bir baklava gider demiş bu seferde ingiliz atlamış
-"abi" demiş "allahın selamı var sana baklava gönderdi" demiş iyi demiş baklavayi da yemiş bizim namık kemalda birşey yok o da hemen atlamış
-"abi" demiş "allahın selamı var boşları almaya geldim"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nerde o?
Büyük ödüllerin verileceği müsabakaya bizim namık kemalde katımış. birçok etaptan sonra en son ve en zor etaba sıra gelmiş. rakipleride, kendilerine çok güvenen ingiliz ve fransız yarışmacılar.

Son etap, içinde büyük ve azgın bir timsahın olduğu havuz etabı. Amaç; havuzun başından suya girip timsahın gazabına uğramadan çıkmak. Ama bizim azgın timsah suya gireni yemekten çok, düzmeyi tercih eden cinsten. Ve her düzdüğü kişi s harfini ş diye okuyor. böylece jüri, yarışmacıları dinleyerek kimin düzülmeden havuzdan çıktığına karar verip birinciyi seçebilecek.

ingiliz atlıyo havuza 1 dakika sonra çıkıyor diğer taraftan ve;
-oh bee.. şüperdi. diyor.
fransız atlıyor o da 1 dakika sonra çıkıyor ve;
-oh bee.. şüperdi diyor..
en son namık kemal atlıyo havuza. 1 dakika geçiyor havuzdan çıkan yok. 2 dakika, 5 dakika, 10. dakikadan sonra diger taraftan soluk soluga çıkıyor ve;
-oh bee.. süperdi. diyor..

bunu duyan jüri tam 1.yi ilan edicekken, timsah büyük bir hışımla çıkıyor havuzdan ve haykıra haykıra;

-nerde o anaşını şiktiğimin oruşpu çocuğu??....

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir gün Nam-i Kemalin oğlu şeyinle oynuyomuş.Bunu
Bir gün Nam-i Kemalin oğlu şeyinle oynuyomuş.Bunu gören Nam-i Kemal;"Oğlum ŞEYİNLE OYNAMA TAŞ OLURSUN TAŞ"!Oğluda;"SERTLEŞMEYE BAŞLADI BİLE

:hhmanD:hhmanD

BEĞENİLİRSE DEVAMI GELECEK

2 ci güzeldi diğerlerini pek beğenmedim devamını eklersen bakıcam eline sağlık genede

NERDE O A.... komedi ya :D emeğine sağlık kardeş

şiddetle kınıyorum seni bu fujralarını anlattığınız kişi NAMIK KEMAL değildir, Nam-ı Kemal dir. ve bu vatandaş Namık kemalimize leke sürmek için çıkartılmıştır . Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
saygılrımla...

ikincisini çok beğendim...emeğine sağlık...

Geri