stilend
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar ben dün akşam telefonumu pc ye bağladım(her zamanki gibi)bir iki video yükledim ve telefonda o videoları göremeyince o videoları tekrar telefonu pc ye bağlayarak sildim.Pc ekranında (nokia pc suite yüklü değilken çıkarılabilir aygıt olarak görünüyor ve veri aktarımından işlem yapabiliyorum) açtığım çıkarılabilir aygıt(N95) sayfasında bir iki takıntı oldu ve sayfayı zor kapattım.Sonuç olarak bu gün iş yerindeki pc ye bağlayıp(pc suit orda yüklü)telefondan resim almak istedim fakat pc telefonu görmedi(her zaman görüyordu).Acaba sorun kabloda yada pc demi acaba dedim ve evdeki pc ye 3 adet değişik kablo deniyerek vede 4 değişik usb portundan taktım fakat sonuç aynı.Pc telefonu görmüyor.Pc lerde sorun yok(eminim)kablolardada sorun yok(eminim)Bu sorun telefonda ama sorun ne acaba.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
Not:Bahsettiğim her iki pc yede bu telefonu sorunsuz bağlayıp işlem yapabiliyordum düne kadar.Pc suit olsun yada olmasın.Çözüm önerecek arkadaşlar telefon üzerinde yoğunlaşsın lütfen.Yukarıdada belirttiğim üzere kablo ve pc lerde vede pc donanımlarında yada servis pack lerde yada driverlerde sorun yok.Sorun telefonda....Yapılacak şey servisine götürmekmi yoksa bir yolu varmıdır??
Not:Bahsettiğim her iki pc yede bu telefonu sorunsuz bağlayıp işlem yapabiliyordum düne kadar.Pc suit olsun yada olmasın.Çözüm önerecek arkadaşlar telefon üzerinde yoğunlaşsın lütfen.Yukarıdada belirttiğim üzere kablo ve pc lerde vede pc donanımlarında yada servis pack lerde yada driverlerde sorun yok.Sorun telefonda....Yapılacak şey servisine götürmekmi yoksa bir yolu varmıdır??