N73 Me mi yoksa Nokia 6500 Slide mi alayım(yardımmm<9

bence slide al yaklasık 10 aydır kullanıyorum gayet memnunum,her işimi görüyor...2 gb hafıza kartını yavaşlama olmadan destekliyor...ama sadece yere düşürme

n73 arkadaşlarım kullanıyor hepsi şikayetçi sağlam felan da degil .. joystik problemli ve tuş takımı hata veriyor

kardeş hala almadıysan n73 al derim

arkadasım yaklaşık 1 senedir n73 me kullanıyorum sesi kullanısı programları hafızası özellikleriyle mükemmel bir telefon ama tek kötü tarafı çok yavaş olması nee kadar hafızayıda küçültürsen küçült yinede çok yavaş bence 6500 slide al hem çok zarif bi telefon hemde n73ün yapabildiği herseyi yapabiliyo ikisininde camerası 3.2 megapixel seside güzel çıkıyo bence rahat etmek istiyosan 6500 al.tabi bu görüsüm iki tel arasında keşke alabilsekte iphone 16 gb alabilsek :)

arkadaşım bence 6500 slide çünkü n73 çok fazla kasıyor adamı delirtiyor bunun nedeni s90 olması bi işletim sistemi yüklü ama 6500 slide böle bi sorun yok nokianın symbian işletim sistemini geliştirmesi lazım :D hayırlı olsun

bilader bende n73 me almayı düsünüyorum biraz yavaş ama sağlam telefon :D

Bende slide kullanıyorum 1.5 yıl oldu alalı hiç bir sorun yok ayrıca clas telefon babacım pişman olmazsın

Ya benim ta 1,5 yıl önce açtığım konu hala devam mı ediyor :)

Arkadaşlar ben bu konuyu açtıktan kısa süre sonra N73 ME aldım zaten

telefonu aldıktan 1 ay sonra da çaldırdım ( Çok kötü koymuştu :) )

ben şimdi 6300 kullanıyorum bundan sonra çok pahalı telefn almamaya karar
verdim

6500 bilmem ama N73 biraz yawaş 1 program....

2 senedir n73 me kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.Tek kusuru var oda çok inceden yavaş bi telefon.Ama yazılımını güncellediğinde telefonda yavaşlama büyük ölçüde düzeliyor.

Geri