N72'de Video Format Problemi

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
Arkadaşlar, Total Video Converter'in 3.02 versiyonunu kullanarak telefonumda izlemek üzere filmlerin formatlarını değiştiriyorum. 3gp formatında hiçbir problem olmuyor ve telefonumda izleyebiliyorum, ama mp4 formatına çevirdiğim bi filmi telefonumla izleyemiyorum. Normalde telefonun kendi video çekim formatları arasında mp4 war, neden kendi çektiği mp4 formatını gösteriyor da pc'de dönüştürülen mp4 formatını göstermiyor olabilir? Acaba programda mı bi problem war? Cewaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benİm Telefonda N72 Bendede BÖyle Oluyor Bİlen Warsa SÖylesn

Mp4 de kendi içinde özellikleri ve boyutları yada fps (saniye başına resimleme) gibi özellikleri vardır
Bir Videoyu Telefonundaki kalitenin Aynısı olarak convert etmek istiyorsan Bilgisayara atıp videonun özelliklerine bak
Burada fps ve pixel bilgileri yazar
Bu Bilgiler Doğrultusunda Convert Et
Convert işlemine en düşük kaliteden başla
Deneyerek her defasında yükselt son olarak bir videoyu çalıştıramayacaktır
bu da telefonunun veri işleme hızının bir önceki videoya uygun olduğunu gözterir
Umarım yardımım olmuştur

Saygılar...

Mobile Hacker Orhan

bendede n95 var aynı problemi yaşıyorum
nokia club aradığımda nokia pc suite deki multimedya görüntüle sekmesinden dosyayı farklı kaydet yap mpeg4 formatında kaydettikten sonra telefona atarsan çalışır sorunun tama çözümü olurmu bilmiyorum

Mp4 de kendi içinde özellikleri ve boyutları yada fps (saniye başına resimleme) gibi özellikleri vardır
Bir Videoyu Telefonundaki kalitenin Aynısı olarak convert etmek istiyorsan Bilgisayara atıp videonun özelliklerine bak
Burada fps ve pixel bilgileri yazar
Bu Bilgiler Doğrultusunda Convert Et
Convert işlemine en düşük kaliteden başla
Deneyerek her defasında yükselt son olarak bir videoyu çalıştıramayacaktır
bu da telefonunun veri işleme hızının bir önceki videoya uygun olduğunu gözterir
Umarım yardımım olmuştur

Saygılar...

Mobile Hacker Orhan

Teşekkürler kardeşim, sağol..

Geri