N70 İle İlgİlİ Yardim LÜtfen Bİ Bakin?

ali11

New member
Reaction score
0
:saskin BİLGİSAYARIMDAKİ İNTERNETİ NASIL N70'E GÖSTEREBİLİRİM ((( USB KABLOSUYLA OLSA NASIL OLUR )) ((BLUETOOTH'LA OLSA NASIL OLUR BİLENLERDEN YARDIM İSTİYORUM LÜTFEN:vur

CEP TELEFONUNUZDA YAPMANIZ GEREKENLER

1: cep telefonunzdan ayarlara girin ve ordan bağlantılara girin

2: Erişim seçenklerinden yeni erişim noktası oluşturun ve varsayılan ayarlar olarak kayıt edin

3: oluşturduğunuz yeni erişim noktasına şunları yazın

a) Bağlantı adı = herhangi bir şey yazabilirsiniz

b) veri taşıyıcısı = GPRS

c) Erişim noktası adı = Buna dikkat edin buraya bilgisayarınıza bağladığınız Bluetooth cihazının tam ve doğru adını yazmalısınız

d) kullanıcı adı = boş bırakın

e) doğrulama = normal seçeneğini seçin

4: ve son olarak cep telefonunuza bir tarayıcı veya chat programı yüklemeniz gerekiyor

BİLGİSAYARINIZDA YAPMANIZ GEREKENLER

1: İlk olarak bilgisayarınıza PCSuite programını kurun kurulumdan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacaktır

2: Bilgisayarınız yeniden başladığında denetim masasına giderek bilgisayarınızda bağlı bulunan Bluetooth aygıtının simgesini tıklatın

3: COM bağlantı noktalarından yeni bir COM bağlantısı oluşturun

4: Cep telefonunuzun Bluetooth özelliğinin aktif durumda olup olmadığını kontrol edin eğer aktif değilse aktif edin

5: Saatin yanında ki bilgisayarınızda bağlı olan Bluetooth cihazınızın ikonunu tıklayarak yeni oluşturduğunuz COM bağlantısını seçin saatin yanında ki Bluetooth simgesinin değiştiğini göreceksiniz.

6: Artık cep telefonunuzla bilgisayarııza bağlanabilir ve cep telefonundan internette gezinebilirsiniz.
:durdurun :durdurun :durdurun

teşekkürler onur_24, tarayıcı veya chat programını nereden indirebilirim google'den arattım ama doğru düzgün bi site çıkmadı karşıma... Bluetooth'un markası (bluesoleil)

Geri