N-KEYLOGGER yardım kafayı yedim arkadaşlar

cavalerafm

New member
Reaction score
0
ya arkadaslar bu keylogger.exe dosyası alımıo bende tıklıorum ama hiçbişi yok format attıktan sora acılmamamya basladı herseyi denedim SP2 yi bile kaldırdım ne alakaysa javaya kadar herbişiyi yukledim hala yok delirdim arkadaslar yardım bilen varsa cozumu yardım lutfen :durdurun :vur

ewt yaw bendede .rar dan cıkmıyo yardım pls...

beyler pek anlamadım ama key loger ıstıyorsanız bende gercek key var pcde gorunumuyor ctrl alt F7 tusuyla dosyası aclıyor ve sıfre ıstıyor acılırken ama hiç bır sekılde hıç bı antı vurus gormuor kaspersky bıle :d ıstesenız paylasım yapayım

beyler pek anlamadım ama key loger ıstıyorsanız bende gercek key var pcde gorunumuyor ctrl alt F7 tusuyla dosyası aclıyor ve sıfre ıstıyor acılırken ama hiç bır sekılde hıç bı antı vurus gormuor kaspersky bıle :d ıstesenız paylasım yapayım

yok arkadaşım yapma;

key loger yasak...

arkadaşım sorununu anladım nkeyloggeri rardan çıkarmak için anti lerini ve güvenlik duvarını vs tüm engelleyenleri kapat o zaman rardan çıkar

Diğer arkadaşın sorunu için nkeylogger açılmassa o dosyanın içinde 3 tane dll dosyası var yai 3 tane dosya var simge ve .exe dışında onları C/WİNDOWS un içine kopyala eğer gene açılmassa dosyaları C/WİNDOWS/System32 ye kopyala dahada açılmassa engelleyen bir program vardır onu kapat ...

Geri