N-keylogger İle İlgİlİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur000

New member
Reaction score
0
ArkadaŞlar Ben N-keylogger I İndİrdİm Ayarlari Yaptim Test Maİlİ GÖnderdİm Geldİ Trojan Yapiyorum Oluyo Fakat Msn Den BaŞkasina Yolliyamiyorum Dosya GÜvenlİ DeĞİl Dİyo Ne Yapmam Lazim Yardim Edİn LÜtfen

ArkadaŞlar Ben N-keylogger I İndİrdİm Ayarlari Yaptim Test Maİlİ GÖnderdİm Geldİ Trojan Yapiyorum Oluyo Fakat Msn Den BaŞkasina Yolliyamiyorum Dosya GÜvenlİ DeĞİl Dİyo Ne Yapmam Lazim Yardim Edİn LÜtfen

arkadaslar sorunumu duzelttım ama son bı sorum olucak bu programla sılkroad sıfrelerınıde alabılıozmu

kardeş msn tARAYICISI WAR!!.safety one care olması lazım bunu yükle gönder bide anti virüsünü kapat olurr !

tmm onu yaptım oldu peki bu programla sılkroad sıfrelerı calınabılıomu

Kardeş bu n keylogger adı üstünde hepsini çalar bnm serverim arkadaşda çalişior tıkır tıkır şifreleri gönderiyor!!!Ama n keyloggeri kullanmassan sana ardamax veya perfect keylogerri önerriim

Hayır Ya ona sağ yıkla arsive ekle onu rar halinde gönderebilirsin :D

Anlamadım kardeş bn ztn bu programların hepsini kullanıyorum ondan öneriyorum.Bu forumdaki tüm hack programlar bnde mevcut hepsininde anlatımları kolay ce anlaşılır olduğu için programları daha kolay çözüyorum,!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri