Nıke 'a Dikkat!!!

'StİnG'

Banned
Reaction score
0

SPOR Giyimin vazgecilmezi arasında yer alan NIKE nin bu zamanlarda modası dişli kramponları ...bakırköy de ayaklara şöle bi baktığınızda herkes dişli krampon giyio yaff :D kızlar da takılmaya başladı dişli kramponlara ... gittik sorduk dün en fazla talep kimlerden geliyo die ...
müşteriye bakan bayan : valla kızlar daha fazla alıyo ama nedenini bilemem ...
tabi bizde cıktık ordan aklımıza gelen ilk şey : vay halimize kızların yanından bile gecemicez artık nemelazım bi tekme sallar nereye isabet eder belli olmaz :eek:

şu sıralar Bakırköy Carusel de kapış kapış gidiliyo bu senenin modası sanırım ama fiyatı ey yakıyo tam 180 EURO carusel de etiket fiyatı :eek:

yaw yolda onlarla nasi yururum benn ya :) halisaga olsa neyse ama dimi :)

yürüyenler var ama mesela ben :D
mannaqlık işte değişiklik olsun be valla herkeste bi takıntı oldu bu kramponlar ...
kızlara nasıl yanaşıcaz onun hesabını yapmaya başlıyom artık ben :D

Hocam korkuttun beni acaba dedim nike milleti topluca kazıkladımı diye :D gerçi topluca olmasa da bireysel kazıklamaya dewam ediyo :D:D

StİnG' Alıntı:

SPOR Giyimin vazgecilmezi arasında yer alan NIKE nin bu zamanlarda modası dişli kramponları ...bakırköy de ayaklara şöle bi baktığınızda herkes dişli krampon giyio yaff :D kızlar da takılmaya başladı dişli kramponlara ... gittik sorduk dün en fazla talep kimlerden geliyo die ...
müşteriye bakan bayan valla kızlar daha fazla alıyo ama nedenini bilemem ...
tabi bizde cıktık ordan aklımıza gelen ilk şey vay halimize kızların yanından bile gecemicez artık nemelazım bi tekme sallar nereye isabet eder belli olmaz :eek:

şu sıralar Bakırköy Carusel de kapış kapış gidiliyo bu senenin modası sanırım ama fiyatı ey yakıyo tam 180 EURO carusel de etiket fiyatı

Ne kadar reklam parası aldın :D

hehehe bence de kizlar entellektüellere yanaşıo bizde mi böle olsak ne yaaf :)

Sevencloves' Alıntı:
Ne kadar reklam parası aldın :D

sevncloves valla şimdi ekliycektim (bu bir reklam diildir ) die ...
valla caruseldeki şube babamın olunun dükkanı diil tanımam etmem adamı ::::::D
zaten gereken reklamı yapıoz zaten gün de 3-4 saat carusel in önün de iz o kramponlardan ben de de vardı ama halı saha için almıştım baktım moda olmuş yaf yırtık pırtık giydim bunun neresi reklam :p

Anneannemin bi sözü var ses çıkarıyosa bozuktur die bu da yürürken ses çıkarıyo alsam(Ki alakam yok futbolla takım bile tutmam sadece beşiktaş a sempatim var) kesik bozuk bu ayakkabı der:):)

bizim neremiz eksik işte bak iyi kafa yarar ya dur ben alayım ondan bi tane iyi olur vallaa :p :)

Hahaha al al sende al eksik olmayin yandiniz olum allahtan turkey de degilim :D

Nike Abi boru değil Bende onlara katilan gruptanim kufur etmeyin sakin :D

Afrikadaki fabrikalarında çalıştırdıkları zenci (kölelere) 0,5 $ yani 5 cent vererek ürettikleri ayakkabıları 180 euroya satan ve kazandıkları bu paralarla hiç bir zaman destekleyemeyeceğimiz ABEDE ordusuna silah sağlayan Nike ve Adidas tarzı sömürücü mantığın büyük kalelerine destek olmayın.

Sting sen aklı başında bir adamsın.Hepimiz aklı başında adamlarız.Söylediklerimiz ve yaptıklarımız birbirini tutmalı. gün boyu forumlarda ABEDE'ye laf atıp sonra onların kapitalist düşüncelerine destek olmak bana biraz absürd geliyor arkadaşlar.

yaw onla yürülmezki bi kere . hele ıslak yerde hemen yere çakılırız :D

tigin_alporu' Alıntı:
Afrikadaki fabrikalarında çalıştırdıkları zenci (kölelere) 0,5 $ yani 5 cent vererek ürettikleri ayakkabıları 180 euroya satan ve kazandıkları bu paralarla hiç bir zaman destekleyemeyeceğimiz ABEDE ordusuna silah sağlayan Nike ve Adidas tarzı sömürücü mantığın büyük kalelerine destek olmayın.

Sting sen aklı başında bir adamsın.Hepimiz aklı başında adamlarız.Söylediklerimiz ve yaptıklarımız birbirini tutmalı. gün boyu forumlarda ABEDE'ye laf atıp sonra onların kapitalist düşüncelerine destek olmak bana biraz absürd geliyor arkadaşlar.

Ona bakacak olursan soluduğumuz hava bile bugun onların her şey onların giydiğimiz her türlü giyecek yediğimiz her türlü yiyecek onların..Elden bir şey gelmez arkadaşım maalesef üreten bir toplum olmadığımız için

Öyle değil sevencloves şu şekilde kur kafanda...Ben istatistikçiyim.Eğerki hackhell forumlarında 2000 kişi varsa ve bu 2000 kişinin 1000'i nike almazsa o zaman 180000 euro yapar türk parasına çarparsan 297000000000 TL (297000YTL) eder bu paranın iki blackhawk figting falcon uçağı alacağını düşünürseniz işte o zaman bana hak verirsiniz...

Pardon unutmuşum; maliyeti düşersek 0,5x1000 = 500 $ ki buda yaklaşık 625000000 yani 625 YTL eder buda hiç bişeyi etkilemez...

tigin_alporu' Alıntı:
Öyle değil sevencloves şu şekilde kur kafanda...Ben istatistikçiyim.Eğerki hackhell forumlarında 2000 kişi varsa ve bu 2000 kişinin 1000'i nike almazsa o zaman 180000 euro yapar türk parasına çarparsan 297000000000 TL (297000YTL) eder bu paranın iki blackhawk figting falcon uçağı alacağını düşünürseniz işte o zaman bana hak verirsiniz...

Pardon unutmuşum; maliyeti düşersek 0,5x1000 = 500 $ ki buda yaklaşık 625000000 yani 625 YTL eder buda hiç bişeyi etkilemez...

Sen istatistikçisin bende gerçekçiyim arkadaşım ona bakacak olursan ben Nike girmiyorum zaten onu geçte su damı içmeyeyim yemektemi yemeyeyim yada çıplak mı dolaşayım

hahay beni güldürmeyi de başardın seven çıplak gezersen işe yarayabilir bak..

Geri