MyBulettin Board (MyBB) 1,4ten hemen önce Bedava Forum Kendi ekibinden %100 DESTEK!

doahmet

New member
Reaction score
0
MYBBTURKİYE

Merhaba arkadaşlar VBulettin Elden gidiyor die konu açıldı fakat çok kalabalık ve gördüğüm kadarıyla çok fazla ilgi var ve herkes tam olarak bilgi edinemiyor. Bizzat bu ekipten biri olarak hem size sunuyorum hem de %100 destek veriyoruz ve VERİYORUM!! Sorunlarınızı burdan, MSNden veya mybb' nin Türkiye sitesinden alabilirsiniz.

Hem Güvenlik hem de kullanım açısından çooook kolay. Ve sürekli güncellenip gelişiyor. Türkiyede inanılmaz ilgi var. Html tabanlı olduğu için de anlaşılması çok kolay. Hızlı ve güvenilir. Siz de bi deneyin derim!!

İsteyenlere örnek siteleri de verebilirim ne kadar harika siteler ve sistemler yaratıldığını herkes görebilir. Kesinlikle Tavsiye ederim. Bedava olduğu İçin burdan herkesi çağırıyorum.

Downloadlar da aşağıda gerekli açıklamaları da sitemizden alabilirsiniz.

BUYRUN:

MYBB TÜRKÇE 1,2 FİNAL (1.2.9)
Download
Tüm Çeviri Hakları: MyBBoard.Gen.TR

Peki Orginal tema görünüşü nasıl mı?
İşte böyle bence harika:
mybbeagleie5.jpg

iii güzelmiş de nası kuracam ki??
Cevap: Ya bu soru mu?? Çok basit , güzel hazırlamış ve yukarıdaki paketin içinde onu da anlatmış. İsterseniz Videolu olarak da görebilirsiniz.. Buyrun:
Video(rapid)

İstediğiniz eklentileri yardım konularını falan isteyen burdan sorsun isteyen msn eklesin altta verdim adresi.

Biz herkese destek veriyoruz siz de destekleriniz esirgemeyin!
RarŞifreLERİ:www.mybboard.gen.tr​
MSN:[email protected]

Geri