My Flash XML Templateleri! HH de ilk defa Paylaşılacak!

Erman_

New member
Reaction score
0
Teşekkür et butonunu unutmayın...

1.) Architect Rip:

Demo: http://www.flashtemplate.us/xmlswfdemo/architect/index.html

DownLoad

2.) Dream Walk Rip Fla

Demo: Yok üzgünüm... Ama indirin derim.

Download
Alternatif

Epey aradım şimdilik iki adet var linkler patlarsa yenilerim müsait olursam ama patlamadan indirin derim.. Hadi koay gelsin..

Önemli not: XML şablonları FTP ye atmazsanız flashlar çalışmaz. Kesinlikle unutmayın..

mekanin cennet senin kardesim

kanki dosyayi indirdigim gibi attim host a ama calismiyo. ama bilgisayrda gayet iyi. sorun ne anlamadim. xml sablonlari ftp ye atmassan calismaz demissiniz bunun baska bi anlamimi var. bi anlatirsan sevinirim. sanirim beceremedim ben....

teşekkürler ikinci site linkleri hatalı :(

çok hoş bunlar. ama oldukça da karışık. xml dosyalarını neden o kadar ayırma ihtyiyacı hissetmişer anlamadım.

Allah senden de razı olsun. İyi konuyu açmıştım genele:)

YALNIZ İKİNCİ LİNKER ÇALIŞMIYOR. BİRİNE GENE ENGEL KOYMUŞLAR. KARDEŞ İLGİLENİRSEN SEVİNİRİM.

Teşekkür et butonunu unutmayın...

1.) Architect Rip:

Demo: http://www.flashtemplate.us/xmlswfdemo/architect/index.html

DownLoad

2.) Dream Walk Rip Fla

Demo: Yok üzgünüm... Ama indirin derim.

Download
Alternatif

Epey aradım şimdilik iki adet var linkler patlarsa yenilerim müsait olursam ama patlamadan indirin derim.. Hadi koay gelsin..

Önemli not: XML şablonları FTP ye atmazsanız flashlar çalışmaz. Kesinlikle unutmayın..
www.megaupload.com kapatılmış. Uaşıamıyor. İkinci linkde kırık. Rapide yüklesen sana zahmet.

www.flashmint.com da çok güzel örnekler var ordanda indirebilirsin sanıyorum. Birde bu dosyaları nerden bulduğunu yada nasıl indirdiğini paylaşırsan seviniriz.
Paylaşımlarının devamını bekliyoruz.
İyi çalışmalar

slmlar

evet ikinci linkteki sayfa gayet hoş ama link patlak .
arkadas galiba her dosyayı rapidden veren paylasımcılara inat hiç rapid linki vermemiş kıcık mızık ama rapid galiba en saglam yer keske bi rapid verseydin ERMAN kardes))
O linki düzeldirsen çok cix olacax

Geri