Mutluyuz

admiral

New member
Reaction score
0

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş'ın kadrosuna dahil olan Muratcan Güler, Tutku Açık ve Cevher Özer, yeni sezondan umutlu olduklarını ve siyah-beyazlı takıma geldikleri için mutluluk yaşadıklarını söylediler.

Siyah-beyazlı takımın üç yeni transferi, BJK TV’ye yaptıkları ve kulübün internet sitesinde yer alan açıklamalarında, geçen sezon elde ettikleri başarıları sürdürmeyi amaçladıklarını dile getirdiler.
Galatasaray Medical Park’tan transfer edilen Tutku Açık, şampiyon takıma geldiğini belirterek, siyah-beyazlı takımda oynayacağı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Yeni sezonun başarılı geçmesini dileyen tecrübeli oyuncu, "Geçtiğimiz sezon yakalanan başarıları tekrar yaşamak istiyoruz. Başantrenörümüz Erman Kunter ile ilk kez çalışma fırsatı bulacağım. Oyun yapılarımız birbirine uyuyor. Avrupa Ligi’nde kaliteli oyunculardan kurulu ekiplerle mücadele edeceğiz. Bizim için ilk 16’ya adımızı yazdırmak iyi bir derece olur" dedi.

Siyah-beyazlı ekibe yeniden transfer olan Cevher Özer ise öncelikle uyum sürecini atlatmak istediklerini ifade etti.

Cevher, 5 sene emek verdiği Beşiktaş’a geri geldiği için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu anlatarak, "Yeni bir takımız. Disiplinli bir şekilde çalışıp uyum sürecini de en kısa sürede atlatarak sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanarak başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın kadrosuna yeniden dahil olan Muratcan Güler de evine döndüğünü söyledi.

Siyah-beyazlı formayı ilk kez 19 yaşında giydiğini hatırlatan tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:
"Burası benim evim ve yuvam geri döndüm. Kulübümüze uzun süreler hizmet etmek istiyorum. Avrupa Ligi’nde oynayacağız. Hedeflerimiz yükseldi. Çekişmeli bir sezon yaşayacağımızı düşünüyorum. Başantrenörümüz Erman Kunter ile daha önce çalışmıştım. Kendisiyle yeniden birlikte olmaktan mutluyum. İnşallah taraftarlarımızı mutlu edecek güzel bir takım ortaya çıkaracağız."​

Geri