MutLuLugun FormüLü BuLunDu

sky

New member
Reaction score
0
1-1.jpg

2-1.jpg

3-1.jpg

4-1.jpg

5-1.jpg

6-1.jpg

7-1.jpg

8-1.jpg

Böyle şeyler okuyup ondan sonra uygulanacak şeyler değil ki...Ya mutlusundur ya da değilsindir bence.tavsiyeyle değiştirilecek şeyler değil bu konular...
Emeğine sağlık...

çocuklarla ilgilenmek uğraşmak daha da sinirlendirio beni günlük tutmak bana göre deil ama dierlerini yapabilirim sanırım :melek

günlük tutmayı tavsiye etmem.ben yaptım.sonunda annem bulup okumuştu :melek bi daha cıx =)

acı biber dışında diğerleri uygundur :D

günlük tutmak olmaz, çikolata sevmiyorum, evcil hayvanlar hatta vahşi hayvanlar da olabilir beslerim. ve evet hayvanlar insanda sinir sitres diye birşey bırakmıyor. doğa mükemmel bir mutluluk aracı. gülmek dostluk tartışılmaz. mor rengi anlamadım belki olabilir. acı biberi çok seviyorum. o da mı mutlu ediyormuş??? :saskin ve çocuklar. insanın kendi çocuğu olduğunda ancak bu duyguyu anlar. başkasının çocuğuyla ilgilenmek zaman zaman mutlu etse de yorucu ve bazen çileden çıkarıcı olabiliyor.

hepsine bir yorum getirdim. :p

sağol skyangel.

ama mutluluk önce insanın kendinde başlar diye düşünüyorum. :D

bu sözde bilimadamları aynı şekilde "Ağıza alıanrak yenmeye başlanan 1 adet bisküvinin kaç sn. içinde mükemmel kıvama geldiğini" hesaplamışlardır.yani kaale almaya gerek yok:D yine de paylaştığın için saol

insanlar çok küçük şeylerdende mutlu olabiliyor
örnegin ben. pazar sabahları çizgi film izlemek gibi ailemle pazar kahvaltısı yapmak gibi
yani mutlu olmak için dünyada çok neden var
sadece bazı şeylerin farkına varamıyoruz diye düşünüyorum :goz:

bibere hayır varsın endorfinsiz kalsın vücudum :)

Geri