Mutlaka Izleyin!

güzel okuyor maşallah
paylaştığın için sağol

Dostum Allah razıolsun sagol

arkadaşım hem flood yapıyorsun hem konuna hit sağlıyorun ...

lütfen sadece teşekkür butonunu kullanalım ....

arkadaşlar forumun hiç bir konusunda ister islamiyet ile ister başka konu ile ilgili olsun

istisna durumlar dışında mesela konu sabitse yada hem sabit hem kilitli olması dışında,

hiçkimse hiçbirzaman konu açıpta ardından ilk mesajı kendisi yazamaz.

hem flood yapmış hemde konusunu üste çekmiş olur bu da forum kurallarına aykırıdır.

eğer kendisinden sonra cevap yazan yoksa düzenle butonunu kullanması gereklidir.

bırakında hit i başka kişiler yapsın konu sahibi değil.

kent55 in söylediği forum kurallarıdır.islamiyet e karşı yapılan bi tavır değildir...

arkadaşlar forumun hiç bir konusunda ister islamiyet ile ister başka konu ile ilgili olsun

istisna durumlar dışında mesela konu sabitse yada hem sabit hem kilitli olması dışında,

hiçkimse hiçbirzaman konu açıpta ardından ilk mesajı kendisi yazamaz.

hem flood yapmış hemde konusunu üste çekmiş olur bu da forum kurallarına aykırıdır.

eğer kendisinden sonra cevap yazan yoksa düzenle butonunu kullanması gereklidir.

bırakında hit i başka kişiler yapsın konu sahibi değil.

kent55 in söylediği forum kurallarıdır.islamiyet e karşı yapılan bi tavır değildir...

sağol WoLF değerli görüşün için teşekkür ederim
ben uzatmayacağım...konu din vs konusu değil...
saygıyla

ozur dilerim ya benim hitle falan alakam isim yoktu sadece gercekten cok icten bisey demek istedim, aklimin ucundan bile gecmedi hit falan ki zaten ilk defa duyuyorum hit yapmayi benim amacim 1-paylasmakti 2-icten dileklerle gercekten hepimiz adina dile getirmekti

kusura bakmayin yanlis yaptiysam ayrica konu actiktan sonra bi dahaki ilk mesaji ben acmamam gerektigini de bilmiyodum cok buyuk yanlissa silin hesabimi napim yani kotu icerikli bisey varsa paylastiklarimda dediklerimde

Geri