Mutlaka Bunu Herkes denesin

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
Çığlık Atmayın.. [Herkes denesin]

Aşağıdaki işlemi yapın lütfen çikan işlem sizin evtelefonu numaranıza denk gelecek

Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın,
(alan kodu kullanmayiniz!)
· Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın
· 1 ekleyin
· 250 ile çarpın
· Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan
4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli
sayıyı bir daha ekleyin,
· 250 çıkartın
· 2'ye bölün

bu ne arızalı bu kadar seyi yapsak burda işmizne... sağol paylaşım için...

Ya de get işine yaw :) nesi enteresan bunun? hani ilk 3 rakamdan geri kalanını bulsak tamamda...

sen bunu hesap mkinesiyle yap o zaman ev telefonun aysını tekrar göreceksin dostum

jakkal beni uyardı sen neden cevap yazıyorsun piken sen jakkalın uyardıgını görmdin mi

abi sonuca bakınca ilk lafım ohaa oldu....valla ne bıcım ıs yaa....bulan buluo...

hayır görmedm arızalı...

iyide çok saçma küçük bir matematik oyunu yaptıklarının tersini yapıyorsun.örneğin 250 eklemiş 250 çıkarıyor 2 ile çarpmış 2 ye bölüyor

bende bi terslik var yada telefon numaramda :D ne yaptıysam olmuyor yakın sayılar ama doğru değil.Güzel paylaşım teşekkürler

imkansız gibi bişey hatta gibi bişey deil bulunmaz. . .istersen pmden benim ev numarasını söliim bul yani bulamazsın:)

eline saglıık tşkk

anaaa harbiden numarm çıktı yaharika birşey eline sağlık

çıkıyorya baya ilginç bir şey ama çıkıyor. eline sağlık.

arkadaslar cok basit bişey: ilk 3 basamağı 80 ve 250 ile carpıyo ve 2 ye bölüyö,sağdeleştirirsek 10.000 ile çarpıyo yani tel numarasını son 4 basamağı için yer açıyor.son 4 rakamı 2 kere ekletip 2ye bölüyo yani son dört rakamı eklemiş oluyosun,ve sonunda numara bulunuyo.öle işte.. :)

Geri