"Mutfakta sevişirken tavaya çarptı"

MARCUSX

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
"Mutfakta sevişirken tavaya çarptı"

Kendisini yakan eşini savunmak için bunu söyledi..

DANA’da eşi Mehmet Akgüler (49) tarafından masaj salonunda çalıştığı için yüzüne kızgın yağ dökülerek ağır yaralanan Emine Akgüler (40), hakkında 10 yıl hapis cezası istenen eşini ceza almaktan kurtardı. Akgüler’in şikâyetinden
vazgeçmesi üzerine dava düştü. Çift, cinsel ilişkiye girecekleri sırada kapının çalması üzerine gittikleri mutfakta kızgın yağ dolu tavaya çarpmaları sonucu olayın meydana geldiğini öne sürdü. DadaloğluMahallesi’nde oturan
işsiz Mehmet Akgüler, birmasaj salonunda çaycılık yapan eşi Emine Akgüler’den 9 Ağustos 2009’da işi bırakmasını istedi. Eşinin işe devam edeceğini söylemesi üzerine çıkan tartışma üzerine Akgüler, iddiaya göre
mutfağa giderek tavada yağ ısıttı. Daha sonra kızgın yağı eşinin başından aşağı dökerek kaçtı.

‘OLAY GÜNÜ ALKOLLÜYDÜM’
Eve gelen çocukları tarafından ağır yaralı halde bulunan Emine Akgüler hastaneye kaldırılırken; olaydan 19 gün sonra Şanlıurfa’da yakalanan Mehmet Akgüler hakkında Adana 10. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. “Kasten eşini yaralama” suçlamasıyla hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istenen
Akgüler’in davası ilk duruşmada karara bağlandı. Olay günü alkollü olduğunu belirten Emine Akgüler “Yemek yapmak için yağ kızartırken eşimle sevişmek için odaya gittik. Çıplaktık. O sırada kapı çalınca telaşlanıp mutfağa
gittim. Eşimde giyinmeme yardımcı olmak için mutfağa gelmişti. Bu sırada eşim tavaya çarptı. Benim yüzüm, onun kolu yandı” diye ifade vererek eşinin
beraatını istedi. Hâkimde,Mehmet Akgüler hakkındaki davanın düşürülmesine karar verdi.

KAYNAK

Geri