mutfak çizecem yardım lütfen

galois_24

New member
Reaction score
0
arkadaşlar. bi mutfak tasarımı yapmak istiyorum. en basit şekilde tek boyutta çizim yapabileceğim bi program rica ediyorum sizlerden. autocad solidworks gibi programları kullanmayı bilmiyorum. ama basit düzeyde bi program olursa kullanmayı oğrenebilirim. açıkçası kendi evimin mutfağını kendim çizmek istiyorum. bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden tesekkürlerimi sunuyorum. hepinize kolay gelsin

bu arada unutmadan söyleyim. aradığım program çizim programı olacak. çünkü bi kaç tane direk mutfak tasarımları ile alakalı program var.mesela birinin ismi adeko. fakat onlar değil. tek boyutta çizim yapabileceğim bi program olacak.

direk önden görünüşlerini çizecem. lütfen yardım edin.

anladığım kadarıyla herhangı bır teknık bılgınız yok bana sorarsanız bir mimar veya iç mimarın yanına giderseniz aklınızdakılerı onlar kağıda dökecektir aksi takdirde düşündüklerinizle ortaya çıkan urun arasında farklar olacak ve bu size iş bitiğinde maddi kayıplar verecektır...

T cetvel ile yapamayacağım şey yoktur buna emin olun. fakat programlar hakkında da en ufak da bi bilgim yok. bunun için sizden yardım istedim

T cetvel ile yapamayacağım şey yoktur buna emin olun. fakat programlar hakkında da en ufak da bi bilgim yok. bunun için sizden yardım istedim

şimdi t cetveli ile çizemeyeceğim şey yoktur diyosunda. bir mutfağı düzenlemek t cetveli ile bitmiyor mutfakta bir üçgen oluşturman lazım bu üçgenı dolap yıkama ve pişirme üçgeni. sonra bunlar arasındakı mesafe vs. vs. ama illede kendım çizecem diyorsanda çizersin.sana tavsiye edilecek programlarıda zaten söylemişsin.umarım senı aydınlatacak bir msj arkadaşlar atarlar.

slmlar. kardeş adeko diye bir program var fazla zor değil ve pc yi de kasacak cinsten değil.3 boyutlu mutfak çizimi yapıyor.tüm tefrişat obje kendi bünyesinde bilgisayar ve 3d programlarla aran nasıl bilmiyorum ama bu program işine yarayacaktır.hem artık 2 boyutta çizim devri bitti.bir an önce kendini 3boyut da geliştirmeye bak.piyasa o yönde.

dostum senin aradığın özelliklerde programla ben hiç karşılaşmadım
madem tek boyut paintle çiz

tavsiye edebileceğim program adeko olurdu ama olmuyor demişsin

Geri