Mustang kullanmak...

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
Mustang kullanmak bir keyiftir...

Keyif :
- Alaaddin bulvarında kırmızı ışıkta beklerken yanına duran,direksiyonunda sevmediğin bi insanın oturduğu vede içerisinde bisürü kız olan 330 ci BMW yi yeşil yandığında beyaz dumana boğup arkada bıraktığında adamın yüz ifadesini hayal edebilmektir...
- Zaferde 2. viteste ağır ağır gezerken milletin way be arabaya bak dediğini duymaktır...
- Polisin ceza yazarken "senin plakanı artık ezberledik" demesidir...

Mustang kullanmak bir tutkudur...

Tutku :
Kız arkadasın,döşemeye kül döktüğünde yüzünü ekşitmek ve
onun sana canım hayırdır bi sıkıntınmı war dediğini duymaktır

Mustang kullanmak aşktır...

Aşk :
- Kafan bozuk olduğu bi akşam arabayı bi kenara çekip kırmızı tuborgları yuwarlarken onunla dertleşmektir...

Mustang kullanan sevap işler...

Sevap :
- 1 haftada 5 defa depoyu doldurupta petrolcu arkadasının hayır duasını almaktır...

ps : Bana görmemişin arabası olmuş.Tutmuş vs vs vs....demeyin çünkü bende böle bi makine yok.Sadece gecen yaz yurtdısındaki dayı geldi.benim düldülü ona verdim ve bu makineyi ondan alıp 1 hafta kullandım .
Kullanmaz olaydım... :hhsigara

Abi sana öyle hak veriyorum ki...BEnde kullanmadım ama carbonu oynarken açıyorum sesi elimi turbodan çekmeden o müthiş sesi dinliyorum...Allah herkese nasip etsin böle bi araba beaa....

good good iyi parçalamışsın edebiyatı man amerikada bunlardan cok var vede cok ucuz benzinide ucuz sen en iyisi yazın gel ben gidicem sende gel bizim gibi mustangcılarda burda ekmek yoq

Beyaz 2003 model Mustang vardı arkadaşımda :)
kullanmak nasip olmadı ama güzel araba walla

G є η є я α ℓ' Alıntı:
bu ne hayranlık aktuğ çok harika bişey olsa gerek
kullanması da süperdir eminim

hayranlık değil hocam bu aşık olmak gibi bişey.çok çesit araba kullandım.jaguar bile :D
amabunun yeri başkaydı :(

mustang forever olmeyecek bir efsanane ama eski modellerindeki ki ozellikle fastback olanlarin karizmasi ve cekiciligi baska bir seyde yok ki birde mimubusun yaninda durdugunda minubusun onunden ve arkadan tasacak kadar uzun ve genis bir arac :D ama sahibine sordugumda dedigi sey "" bunu alirsin ama yaninda benzinlikte alman lazim" :D

anlyorum seni
mustang i bikere kulanan hastası oluyo aynı durum benim içinde gecerli

mustangde oyle corvette de camaroda aldıgı zevki tahmin edebiliyorum bende camaroda yasamıstım o zevki arkadassın dedigine katılmıyorum burda mustangcilere degil americancılara ekmek yok hepberaber gidelim benıde alın:)

arkadaslar illede bir araciniz olsun istiyorsaniz size su sözü söylemek istiyorumm

umarim herkesin bir yildizi olur ne o yildiz derseniz

MERCEDES BENZ illaki

mustang ve Bmw favorim ama cıx ya bmwnın m3bana yeterdı...püfff:Snerdee ogunler bizi asıyo o konular....

Kardeş ben 26 yıldır Konya'dayım, pek bi mustang görmedim doğru dürüst, benim oturduğum civarda (sille-emniyet) 3-5 kez bi mustang görmüştüm, kırmızı renk. Sendekinin fotosunu koyma imkanın var mı, merak ettim.

BEnde deli oluyorum bu arabaya...benzin içmesi umurumda olmaz heralde evim olmasın mustangim olsun ama 69 model.........:D

Geri