Aktuğ
Altın Üye
Mustang kullanmak bir keyiftir...
Keyif :
- Alaaddin bulvarında kırmızı ışıkta beklerken yanına duran,direksiyonunda sevmediğin bi insanın oturduğu vede içerisinde bisürü kız olan 330 ci BMW yi yeşil yandığında beyaz dumana boğup arkada bıraktığında adamın yüz ifadesini hayal edebilmektir...
- Zaferde 2. viteste ağır ağır gezerken milletin way be arabaya bak dediğini duymaktır...
- Polisin ceza yazarken "senin plakanı artık ezberledik" demesidir...
Mustang kullanmak bir tutkudur...
Tutku :
Kız arkadasın,döşemeye kül döktüğünde yüzünü ekşitmek ve
onun sana canım hayırdır bi sıkıntınmı war dediğini duymaktır
Mustang kullanmak aşktır...
Aşk :
- Kafan bozuk olduğu bi akşam arabayı bi kenara çekip kırmızı tuborgları yuwarlarken onunla dertleşmektir...
Mustang kullanan sevap işler...
Sevap :
- 1 haftada 5 defa depoyu doldurupta petrolcu arkadasının hayır duasını almaktır...
ps : Bana görmemişin arabası olmuş.Tutmuş vs vs vs....demeyin çünkü bende böle bi makine yok.Sadece gecen yaz yurtdısındaki dayı geldi.benim düldülü ona verdim ve bu makineyi ondan alıp 1 hafta kullandım .
Kullanmaz olaydım... :hhsigara
Keyif :
- Alaaddin bulvarında kırmızı ışıkta beklerken yanına duran,direksiyonunda sevmediğin bi insanın oturduğu vede içerisinde bisürü kız olan 330 ci BMW yi yeşil yandığında beyaz dumana boğup arkada bıraktığında adamın yüz ifadesini hayal edebilmektir...
- Zaferde 2. viteste ağır ağır gezerken milletin way be arabaya bak dediğini duymaktır...
- Polisin ceza yazarken "senin plakanı artık ezberledik" demesidir...
Mustang kullanmak bir tutkudur...
Tutku :
Kız arkadasın,döşemeye kül döktüğünde yüzünü ekşitmek ve
onun sana canım hayırdır bi sıkıntınmı war dediğini duymaktır
Mustang kullanmak aşktır...
Aşk :
- Kafan bozuk olduğu bi akşam arabayı bi kenara çekip kırmızı tuborgları yuwarlarken onunla dertleşmektir...
Mustang kullanan sevap işler...
Sevap :
- 1 haftada 5 defa depoyu doldurupta petrolcu arkadasının hayır duasını almaktır...
ps : Bana görmemişin arabası olmuş.Tutmuş vs vs vs....demeyin çünkü bende böle bi makine yok.Sadece gecen yaz yurtdısındaki dayı geldi.benim düldülü ona verdim ve bu makineyi ondan alıp 1 hafta kullandım .
Kullanmaz olaydım... :hhsigara