Mustafa!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
1301_192x260.jpg

O her sabah kalkıp yüzünü yıkarken aynaya baktığında inanıyorum ki şöyle diyor: "Eyyy ayna güzel ayna söyle bana, Türkiye'de 3 büyüğü de şampiyon yapmış bir teknik adam var mı?" Ayna da ona "Yok Mustafa, ama senin şansın çok fazla" yanıtını veriyor. İşte o an Mustafa gülümsüyor, kalp atışları artıyor ve "Neden olmasın?" diyor.

Sevgili Mustafa Denizli tarih yazmak için Beşiktaş'a geldi. Çünkü Beşiktaş'ı şampiyon yaptığı an torunlarının torunları Mustafa dedelerini Türkiye'de 3 büyüğü de şampiyon yapmış hoca olarak hatırlayacak. Bunu taşıyabilmek çok kolay değil. Denizli'yi Denizli yapan doğru anlarda aldığı akıllı risklerdir. Ama şimdi risk almaktan korkuyor.
Sebebi çok açık; ya kaybederse. Çok uzun yıllar önceyi hatırlıyorum. Galatasaray Neuchatel'de 3-0 yenilmiş ama Mustafa Denizli'nin gözleri ve dudakları daha o dakikalarda turun haberini veriyordu. Çünkü o zamanlar kaybedecek fazla şeyi yoktu. Çünkü o zamanlar çok gençti ve önünde çok uzun yıllar vardı. Ama şimdi öyle mi? Yolun sonunda ve sadece 6 ayı var. 6 ay sonra Beşiktaş'ı şampiyon yaptığında biliyorum ki içinden "Artık ölsem de gam yemem" diyecek. İşte bu tablo Mustafa Denizli'nin en önemli handikapı.
Korkma hoca! Eskisi gibi ol yeter.

Kaynak : Sabah

korkak diyemeyiz bence ahmet çakar abartmıs gibime geliyor..hem daha durun dün bir bugün iki adam daha yeni geldi şöyel korktuğumuz sindiğimiz bir maçını söyleseler yüreğim gam yemeyecek

ahmet cakara bakarsak turkıyede hakem antrenor futbolcu yok zaten..
adam amma memnunıyetsız yaa

Geri