mustafa

toykan

Santimantal
Reaction score
0
o Kız bEni aŞar,çÜnkü O biR kAşaR,dElikAnlı aDam m
Polis - Beyefendi radar uygulamamız vardi. Hız sınırını aştınız.
adam - Aşmadım birader.
polis - Beyefendi radar kayıtlarını gösterebiliriz.
adam - Ben Mustafanın arkadaşıyım, uğraşmayın benimle.
polis - (bi affallar) Mustafa mı o da kim?
adam - Sen Mustafayı tanımıyormusun?
polis - Eee şey hatırlayamadım...
adam - Dur yanımda resmi var sana göstereyim. (cebinden bir 10 milyonluk
çikartir ve üzerindeki Ataturk resmini gösterir)
polis - Haa, pardon şimdi hatırladım. Tamam.
adam - Gidebilirmiyim?
polis - Şey, bu Mustafanın başka resmi var mı yanınızda?
adam - Eeeeh be. Arkadaş dediysek bütün albümü yanımızda taşımıyoz

tesekkur edelim arkadasalar

:)) işte buna gülerim yaw allahda senı güldürsün ..gecen 50 lık bı mustafa kaptırdım kafam ıyıdı bırakmadılar napım :)))

sizin orda corba 50 milyon mu cok o ya :D

ıspıyoncu kafam güzel arabayı bağlıyorlardı hem zaten kafam güzelken koymadı sonra sabah olunca gıttı 50 lık dedım:)))

arkadaşlar olay güzel ama bu gibi sohbetlerin sadece halk arasında yapıldığını unutmayalım.yoksa tüm yetkili arkadaşları zan altında bırakıp rencide etmiş oluruz.unutmayalım ki onlarda bizim gibi bu toplum içinden çı9kmakta.verende alandan daha suçlu bence..saygılar..hakkınızı yedirmek istemiyorsanız başkasınınj hakkını yemeyiniz...

doğru yazmışsında napam arabamı verıyım orda ..gecen arabaya vurdular arkadan kaçtılar polıs geldı rapor tutmadı,olay mahallı terk miş uğraşırsın deddı onada bayıldık 50 lık naparsın rüşvet alıyor desen ıstda malum başın daha çok belaya gırer

hasavri' Alıntı:
:)) işte buna gülerim yaw allahda senı güldürsün ..gecen 50 lık bı mustafa kaptırdım kafam ıyıdı bırakmadılar napım :)))
sen de çok tuhaf bi admsın ya bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hem kutsal değerlerin savunuculuğunu yapıyosun hem de alkol alıyosun ve rüşvet veriyosun .. hz.Mevlana ne demiş ''YA OLDUĞUN GİBİ OL YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL''BİR DE ÜLKEMİZİN ULUSAL PARASI İÇİN ÜLKEMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER ATATÜRKE HAKARET EDİYOSUN MUSTAFA DİYOSUN YAZIK

harbiden yaa nelere kaldık....:):):):):):):)

sayın arkadaslar adı ustunde fıkra ayrıntıya girip biribirinizi kırmaya gerek yok yoksa cogu fıkranın ahlakı degerler dısında oldugunu biliyoruz oyle degilmi?

Geri