Mustafa Sarp: “Kaliteli Bir Takımız”

DeeD

New member
Reaction score
0

Mustafa Sarp: “Kaliteli Bir Takımız”

Panathinaikos karşısında Galatasaray’a galibiyeti getiren golü atan Mustafa Sarp maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Sarp, iptal edilen golünde yardımcı hakemin ilk başta bayrak kaldırmadığını belirterek, “Golün ofsayt olduğunu söylediler. Nonda'ya çarpmasaymış ofsayt yokmuş. Golü attıktan sonra yan hakeme göz ucuyla baktım, bayrak yoktu sevindim. Daha sonra garip bir şekilde iptal edildi” dedi.

Galibiyeti getiren golü içinse Mustafa Sarp, “Biraz garip oldu ama önemli olan topun kaleye girmesi” diye konuştu.

Sistemle alakalı ofansı desteklemeye çalıştıklarını belirten Mustafa, “Bugün gerçekten her maçta olduğu gibi gol atmayı düşündüm. Mehmet Topal geldikten sonra golü zorluyorum ama her daim olacak diye bir şey yok” dedi.

Mustafa Sarp, takımın performansı ile ilgili bir soru üzerine ise şöyle konuştu: “Galatasaray'da forma giyen oyuncuların hepsi birbirinden kaliteli. Yeri geldi Arda, Nonda, Elano, Keita, Ayhan abi gibi yıldızlar kulübede oturdu. Ön taraftaki oyuncuların kaliteli olmasından hocamız farklı mevkilerde değerlendiriyor. Oynadığımız maç sayısı fazla ve üst düzey maç oynuyoruz. Form düşüklüğü olması da doğal."

Galatasaray.org

Kaliteliyiz de orta saha zayıf. Oyunun iki yönünü de iyi oynayan orta saha oyuncuları lazım bize.

Geri