Mustafa SARIGÜL CHP' den İstanbul Belediye Başkanı adayı oluyor..

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
Sarıgül Cumhuriyet Halk Partisi' nden yerel seçimlere hazılanıyor..

993331_10151525104087231_955725005_n.jpg

Konsensus araştırmasına göre CHPli seçmen %76 Mustafa Sarıgül ü aday olarak istiyor

1005781_10151525105442231_2007199192_n.jpg

Konsensus' a göre Sarıgül anketlerde önde...

birinden kurtulucaz derken birini başa bela mı alalım dostum ..sarıgül solun tayyibi chp li arkadaşlar bence daha iyi arastırsın bu adamı.. bu adam kılıçdaroğlunu bile arattırır.. :D

birinden kurtulucaz derken birini başa bela mı alalım dostum ..sarıgül solun tayyibi chp li arkadaşlar bence daha iyi arastırsın bu adamı.. bu adam kılıçdaroğlunu bile arattırır.. :D

Sarıgül merkez soldan geldi, fakat şimdi tam olarak ne olduğunu kendisi de bilmiyor. Kapattığı partisini tekrardan açtı, yine sol tabanlı ama alttan alttan da akp karşıtı muhafazakar kesme de hitap etmeye çalışıyor. Sonuç olarak sarıgül nerede çıkarı varsa oradadır.

Kılıçdaroğlu sarıgülü aday yapmaz bence.

Sarıgülün oto yıkamacılığı yaptığı günleri iyi bilirim .
Uyanıktır
Kurnazdır
Çalışkan ve saygılıdır.
Laiktir
Allaha inanır, gereklerini yerine getirmeye çalışır.
Onun için düşmek, yıkılmak , Tekrar ayağa kalkmak ama daha güçlü kalkmak demektir.
Sonuçta o da insandır. ( Adam tarafından )
yer mi?
yer
Ama coşmadan yer ...
.
.
.
Gelsin isterim solun kurtuluşu olur

Sarigül zamaninda Chp den niye ihrac edildi?
ben parti tutmam ama sarigül kovuldugu yere yine geri döndü bakin insanda biraz sahsiyet olsa bunu yapmaz avrupada bir olayi olsun partiden degil ihrac edilmek o kisi hemen kendisi istifa eder ve birdahada ne o partiye nede baska bir partiye nede o glörevi yapar iste aramizdaki farkta budur bizdekiler kovulurlar ama yüzleri o kadar kalindirki ...........................
gerisini siz düsünün anlatmak ile bitmez VHp üc bes oy fazla alacagim diye zaten bunu kabul etti bana göre VHP oy icin nelerini satar bilemem uzannediyorlarki alevi kardeslerimizi bu sekilde kandiracaklar
DFersim katliamini yapanda sivas ölüm kamplarinida kuran bu parti kendini yenilemedigi sürece iktidara gelemez yaptiklari hatalar cizmeyi yeterince asmis durumda
bence sargül istanbulda sisliden baska bir yerde oy fazla alamaz kendi kendini avutan bir zihniyet diyorum.herkese hayirli olsunselamlar

Geri