Mustafa Denizli : " Bu Avantajı Bırakmayız "

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
11649_501.jpg

Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında Ankaraspor'u 4-1 yenerek, liderliğe oturan Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Bundan sonra kovalamak zor. Bugüne kadar kovalamak iyiydi. Bundan sonra çok kritik 3 hafta var. Bir avantaj yakaladık. Bu avantajı kolay kolay bırakmayız. Bugün elde ettiğimiz 3 puan çok önemli. Bu takım bundan sonra, bu avantajı elden bırakmayız. Söylenecek daha değişik şeyler var ama bundan sonra bizi takip edenin işi daha zor. Neticede 3 maç kaldı. Lider takımın futbolcularını soyunma odasında karşıladım ama şampiyon takımının oyuncularını da karşılayacağım. Beşiktaşlılar benim durumumu merak ediyorsa, bana e-mail göndersin. Zor bir haftadan çıktık. Bu akşamdan sonra bu raydan kolay kolay çıkmayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Sporx

Sakın Kızmayın ve Yanlış aNlamayın.2 hafta Bjk ağır darbe yicek...Trabzon bu arada sıyrılıp liderliği almasında =))
Ama bu sene ben Sivastan umutluyum.

sivas 'ın son hafta galatasaray deplasmanı var..napıp edip sivası yeneceklerdir..sivas ın şampiyon olmasını isteyen yok..yayın gelirleri 5 e bölünecek.bu büyük takımların işine gelmez..sivas işi zora soktu.

cok yaklastik artik, nasil 3 hafta dayanabilcem ben yaa

bu dakikadan sonra sanmam ki beşiktaş şampiyonluğu versin.. ama içimde bi burukluk olucak.. bu burukluğu da ancak çifte kupa yok eder..

Sakın Kızmayın ve Yanlış aNlamayın.2 hafta Bjk ağır darbe yicek...Trabzon bu arada sıyrılıp liderliği almasında =))
Ama bu sene ben Sivastan umutluyum.

ciddiye alınan şeylere kızılır kardeş,kızmadım yani kendi adıma :D:D

bu arada büleny uygun atıp tutuyodu yaa beşiktaş arkamızda onlar düşünsün diye şimdi bende sağ elimin baş parmağını işaret ve orta parmağımın arasına sokmak suretiyle yaptıgım hareketi Bülent uyguna gösterirken şimdide sen düşün tosunum diyorrum.....:clap:clap:clap

Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır

inşallah şampion olacazzzzz

Geri