Maliyeci
New member
- Reaction score
- 0
Mustafa Abi köy kahvesinde çay içiyormuş, birden televizyonda Ecevit çıkmış. Eceviti görünce Mustafa Abi'de demiş ki
- Len Ecevit elimde büyüdün utanmadan memlekette griz çıhardın. Ben seni bu günler için mi büyüttüm..
Kahvedekiler başlamış gülmeye:
- Vay Mustafa Abi hhehehehee... Ecevit ha.. zuhahahaha... Büyütmek ha... ohohahaa..... Ya sen 60 senedir köyden kasabaya bile adım atmadın yaw....uahaha
Mustafa abi herkesin alay konusu olacağını anlamış:
- Var mısınız leyn iddaya
- Tamam
- Hemen gurul oluşturun, Ankara'ya gitceeez.
demiş ve Mustafa abi önde köylüler arkada gitmişler başbakanlığa. O sırada Ecevit konutundan çıkıyormuş. Köylüler arkada kıs kıs gülerken birden ecevitin onlara yönlendiğini görmüşler. Ecevit gelmiş:
- Vay Mustafa abi, abi kusura bakma ver elini öpeyim ne zamandır yanına gelecem valla fırsat olmadı. Geçen....
- Leyn sus deyuuus, griz çhardın memlekette sinnir oldum sanna..
diyerek Ecevit'in kulağını çekmiş Mustafa Abi. Köylüler dumur, Ecevit özür diliyor. Neyse gitmişler köye. Tabi Mustafa Abinin fors o biçim. Derken televizyonda Bush çıkmış.
- Biz Irak'a barış ve demokrasi götürmek için gidiyoruz. Biz....
derken Mustafa Abi başlamış yine.
- Leynnn şerrefsizin oğluuuu, seni bu günler için mi büyüttüm sünepeee..
deyince köylüler yarılmış...
- Oahahahah,, uhahaoazauauahahahaha, Mustafa Abi başladı atmaya oahahahah...
deyine Mustafa Abi yine dellenmiş. Var mısınız leyn iddasına..
Köylüler hemen atlamışlar
-yaw tabi varız sen kim Amerika kim, hade Ecevitte neyse ama bu fırsatı hayatta kaçırmayız deyince, Mustafa Abi önde köylüler arkada gitmişler beyaz saraya. Kapıdaki görevli
-Durun ne işiniz var burada
demiş. Köylüler sırıtmaya başlamış. Mustafa Abi
-Sen solee başganın olacak deyyusa Mustafa Abisi geldi.
demiş. Aradan iki dakika geçmiş görevli sen gel demiş Mustafa Abiye diğer köylüleri de beyaz sarayın bahçesine almış.
O gün Mıchael Jordan'da başkandan ödül almak için Beyaz Saraya gelmiş. Köylüler Jordan'ı görünce hemen yanına gitmişler.
-Jordan kardeş meraba , ya senin boyun uzun şu oval ofise bi baksana neler oluyor orada bi sole gurbabın olalım.
deyince Jordan biraz bakmış ve şöle demiş:
-Valla Mustafa Abi suratsız bi adamla konuşuyor ama kim olduğunu çıkaramadım.
:mutlu:
demiş başlamış papanın kulağını çekmeye..
O sırada cemaatten biri yanındakine sormuş.
-Ya üstadım neler oluyor orada göremiyorum.
Yanındaki cevap vermiş.
- Valla Mustafa Abi takkeli bi adamın kulağını çekiyo galiba.
- Len Ecevit elimde büyüdün utanmadan memlekette griz çıhardın. Ben seni bu günler için mi büyüttüm..
Kahvedekiler başlamış gülmeye:
- Vay Mustafa Abi hhehehehee... Ecevit ha.. zuhahahaha... Büyütmek ha... ohohahaa..... Ya sen 60 senedir köyden kasabaya bile adım atmadın yaw....uahaha
Mustafa abi herkesin alay konusu olacağını anlamış:
- Var mısınız leyn iddaya
- Tamam
- Hemen gurul oluşturun, Ankara'ya gitceeez.
demiş ve Mustafa abi önde köylüler arkada gitmişler başbakanlığa. O sırada Ecevit konutundan çıkıyormuş. Köylüler arkada kıs kıs gülerken birden ecevitin onlara yönlendiğini görmüşler. Ecevit gelmiş:
- Vay Mustafa abi, abi kusura bakma ver elini öpeyim ne zamandır yanına gelecem valla fırsat olmadı. Geçen....
- Leyn sus deyuuus, griz çhardın memlekette sinnir oldum sanna..
diyerek Ecevit'in kulağını çekmiş Mustafa Abi. Köylüler dumur, Ecevit özür diliyor. Neyse gitmişler köye. Tabi Mustafa Abinin fors o biçim. Derken televizyonda Bush çıkmış.
- Biz Irak'a barış ve demokrasi götürmek için gidiyoruz. Biz....
derken Mustafa Abi başlamış yine.
- Leynnn şerrefsizin oğluuuu, seni bu günler için mi büyüttüm sünepeee..
deyince köylüler yarılmış...
- Oahahahah,, uhahaoazauauahahahaha, Mustafa Abi başladı atmaya oahahahah...
deyine Mustafa Abi yine dellenmiş. Var mısınız leyn iddasına..
Köylüler hemen atlamışlar
-yaw tabi varız sen kim Amerika kim, hade Ecevitte neyse ama bu fırsatı hayatta kaçırmayız deyince, Mustafa Abi önde köylüler arkada gitmişler beyaz saraya. Kapıdaki görevli
-Durun ne işiniz var burada
demiş. Köylüler sırıtmaya başlamış. Mustafa Abi
-Sen solee başganın olacak deyyusa Mustafa Abisi geldi.
demiş. Aradan iki dakika geçmiş görevli sen gel demiş Mustafa Abiye diğer köylüleri de beyaz sarayın bahçesine almış.
O gün Mıchael Jordan'da başkandan ödül almak için Beyaz Saraya gelmiş. Köylüler Jordan'ı görünce hemen yanına gitmişler.
-Jordan kardeş meraba , ya senin boyun uzun şu oval ofise bi baksana neler oluyor orada bi sole gurbabın olalım.
deyince Jordan biraz bakmış ve şöle demiş:
-Valla Mustafa Abi suratsız bi adamla konuşuyor ama kim olduğunu çıkaramadım.
:mutlu:
demiş başlamış papanın kulağını çekmeye..
O sırada cemaatten biri yanındakine sormuş.
-Ya üstadım neler oluyor orada göremiyorum.
Yanındaki cevap vermiş.
- Valla Mustafa Abi takkeli bi adamın kulağını çekiyo galiba.