Musluman Turk

CaRteL

New member
Reaction score
0
Düşün; İnsanın hiç kendi toprağında mülteci olması,konuşurken dil ve lehçesinin decenere olması, ben şuralıyım buralıyım yerine TÜRKÜM diyememesi size garip gelmiyor mu? Vatan millet sevgisini dile getirince ırkçı; Allah Muhammed deyince yobaz; vefa, insanlık, hayrat deyince aptallık; herkese herşeye sınırsız özgürlük isterim dersen aydın tanımı içine alınan bir toplumda yaşıyoruz dersem kaçınız bana hak verir bilmem. Şimdi bir düşünün: Kaçımız Türklüğümüzle övünebiliyoruz?, Kaçımız elhamdülillah müslümanım diyebiliyoruz? kaçımız şehitlerimizin cenaze namazına gidiyor o mubarek şehidi omzuna alabiliyor? Ama onların kutsal emaneti olan bu topraklarda rahatca geziyoruz. Kaçımız gazileri görünce düşünmeden sakat diye dalga geçiyor, toplu taşıma araçlarında onlara , büyüklere, kadınlara yer vermemek için sağa sola bakıyoruz? Bunları bir düşünün sevgili dostlarım. Doğru cevapta tereddütü olan ve yapması gerekenleri yapmamış olan varsa ;

1- Burası TÜRKİYE'dir.
2- Dini İSLAM'dır
3- Şehidi kutsaldır.

SAKIN ! olaki unutmasın unutursa bir hatırlatan çıkar tarih örnekleriyle doludur.

:eek: Arkadaş ellerine saağlık Bu konu için çok teşekkür ederim.İnşallah bütün forum arkadaşlarımız okur.

eyvallah kardeşim...çok güzel bir yazı hazırlamışsın. tbr.

güzel mesaj vermişsin

aslında gıderek bazı örf ve anannelerimizi kaybedıyoruz.ben cocukken olan bütün yaptıklarımızı bayramlarımızı cenazeleri hatrlarımda yavaş yavaş bizde mi asimile oluyoruz

Geri