Murat Ceylan Beşiktaş'a doğru

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
3218_B_muratceylan001.jpg

Gaziantepspor'un bu sezonki çıkışında rol oynayan en önemli isimlerin başında Murat Ceylan geliyor... Sergilediği performansla takımını sırtlayan genç futbolcuya büyük takımların ilgisi artmıştı. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin de yakından takip ettiği ve takımında görmek istediği başarılı orta saha oyuncusu için Siyah-Beyazlılar atağa kalktı. Ümit Milli Takım’da forma giyen genç yıldız da, futbol yaşamını Beşiktaş’ta sürdürmeye çok sıcak bakıyor.

Trabzon da istiyor

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin istediği başarılı orta alan oyuncusu için Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in de harekete geçtiği öğrenildi. Başkan’ın, yakın arkadaşı olan Gaziantepspor’un patronu İbrahim Kızıl’la bir görüşme yapacağı öğrenildi. Murat Ceylan’a Beşiktaş’ın yanı sıra Trabzonspor’un da teklifte bulunmaya hazırlandığı, ancak bu transferde Siyah-Beyazlılar’ın bir adım önde olduğu kaydedildi.

Murat Ceylan’ın Süper Lig kariyeri

Sezon Takımı Maç Dakika Gol Asist
2004-05 Gaziantepspor 2 19 - -
2007-08 Gaziantepspor 27 1983 2 -
2008-09 Gaziantepspor 10 830 1 1
Toplam 39 2832 3 1

Fanatik

ıyı tarnsfer olur bence cok mucadelesı ve cok kosan bır futbolcu Murat CeyLan

genç ve geleceği parlak bir oyuncu ama mustafa denizli harcar bu çocuğu söliim ertuğrul olsa sahip çıkardı ama denizli harcar sezon sonu kiralık olarak altaya gider artık

hiç izlemedim hakkında hiç bir ifikrim yok ama sağ ve sol kanatta oynuyabiliyorsa gelsin orda acayip bi eksikliğimiz var tam ortada oynuyorsa gelmesin yok milyon dolarlar bayılıp pek te hayrını görmeden beslediğimiz delgadoyu kesebilirim derse o başka

bı ıkı macını ızlemıstım gelecegı var olan bırı
faydalı olacaksa alınsın Yedek kulubesı ıcın ıse gerek yok para dokmeye sokaga

Bir gaziantepli olarak takımı sırtlayan 4-5 oyuncudan biri.
Tabata, Beto, Zurita, Deu Mio, Murat Ceylan gibi ..

Gaziantep in yine parayı bahane edip hemen satacagı kesin, bari yerine aldıkları ve alacakları güzel olur umarım. hayırlısı neyse o olsun.

Geri