Murat Aksu Başkan AdayLığı [Tek BaşLık]

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Gmurataksu.jpg

Bu akşam tv24 Spor müdürü Okay Karacan, Bilgin Gökberk ile futbol dünyasındaki gelişmeleri değerlendirdiği TAKIM OYUNU programında, Beşiktaş kulübü eski ikinci başkanı Murat Aksu`nun, ocak ayında yapılacak kongrede Başkan adayı olacağını açıkladı. Murat Aksu`nun bayramdan sonra Başkan adayı olduğunu bildiren açıklamayı yapacağı iddia edildi.

Şu durumda Yıldırım Demirören başkanlığı bırakırsam alcaklarımı alırım çocuklarımın hakkı var o parada derse bi başkan adyının çıkması zor. Yıldırım Demirörene karşı adaylar çıkarsa iyi olur. Demirörenden başkası seçilirsede Beşiktaş mali açıdan zora girebilir. Demirören seçilirsede borçlar katlanır. Zor bi durum adam gibi bi aday zor çıkar demirörene karşı

bu kulüp başkansızda iş yapar yeter ki gitsin :D

Aramızda para toplayıp şu Demirören' in parasını verelim. Serdar Bilgili tekrar aday olsun.

Beşiktaş'ımızda Murat Aksu Sesleri

murat_aksu255.jpg

2010 yılının Ocak ayında yapılacak olan Beşiktaş'ın Olağan Seçimli Kongresi öncesi Siyah Beyazlı camiada yeniden Murat Aksu ismi duyulmaya başladı.

Kulübümüzde Yıldırım Demirören dönemi, bir önceki başkan Serdar Bilgili'nin 26 Nisan 2004'de istifa etmesinin ardından, 31 Mayıs 2004'te yapılan olağanüstü kongre sonrası başladı. Bu kongrede Demirören'in listesinden yönetime giren ve Siyah Beyazlı Kulüpte yaklaşık iki buçuk yıl ikinci başkanlık görevini yapan Murat Aksu, 2007 yılının Ocak ayında yapılan seçimler öncesi görevinden istifa etmişti. O dönemde Aksu'nun istifası Beşiktaş camiasında sürpriz olarak değerlendirilmiş ve bu istifanın sebepleri konusunda bir çok senaryo ortaya atılmıştı. Murat Aksu o dönemden sonra istifası ve Beşiktaş'taki geleceği ile ilgili açıklama yapmamıştı.

2010 yılının Ocak ayında yapılacak olan Beşiktaş'ın Olağan Seçimli Kongresi öncesi Siyah Beyazlı camiada yeniden Murat Aksu ismi duyulmaya başladı. Aksu'nun yaklaşık 5 ay sonra yapılacak seçimlerde başkan adayı olmaya hazırlandığı ve Siyah Beyazlı kulübün önemli isimlerinde destek gördüğü iddia edildi.

Murat Aksu'nun başkan adaylığı konusunda kesin kararını iki hafta içinde vereceği belirtilirken, Aksu'nun kesin kararını vermesi halinde 20 Eylül'de kutlanmaya başlanacak olan Ramazan Bayramı'nın ardından bu kararını kamuoyu ile paylaşması ve Beşiktaş başkanlığına adaylığını açıklaması bekleniyor.

Kaynak​

işin içine siyaset karışmasın da...

Süreyya GeLse BiLe Razıyım...

Aksu'yu TaktirLe KarşıLıyorum

100. yılda Beşiktaş Başkanlığı yapan Serdar Bilgili, Murat Aksu`nun aday olma düşüncesini olumlu karşıladı: Mali yükün ağırlaştığı bir dönemde aday olmak cesaret ister.

Gbilgili.jpg

Beşiktaş’ta kongreye daha aylar var, ancak genel kurul rüzgarları şimdiden esmeye başladı... Rodrigo Tabata’ya ödenen 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli muhalefetin sabrını taşırırken, 2010’un ocak ayındaki seçimler öncesinde başkan adaylığı için Murat Aksu’nun ismi geçiyor. Aksu’nun adaylık için bir adım öne çıkması Siyah-Beyazlı camiada büyük yankı uyandırırken, FANATİK, geçen sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş’ın önde gelen isimlerine son gelişmeleri sordu.

‘Hizmet edeni sırtımda taşırım’
100. yılda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ın başkanlık koltuğunda oturan Serdar Bilgili ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın çok büyük bir kulüp olduğunu dile getiren Bilgili, “Bu kulübe hizmet etmek isteyen herkesi başımın üzerinde taşırım. Özellikle böylesine ekonomik krizin tüm dünyada hissedildiği bir dönemde, mali yükün bu kadar ağırlaştığı bir süreçte Beşiktaş Başkanlığına aday olmak gerçekten de cesaret ister. Bu nedenle de Murat Aksu’nun almış olduğu bu kararı takdirle karşılıyorum. Umarım Beşiktaş için hayırlısı neyse o olur” ifadesini kullandı.

Kolot: ‘Mutlu olurum’

Yıldırım Demirören Yönetimi’nde yer alan ve daha sonra görevinden istifa eden Celal Kolot, “Beşiktaş’ta muhalefetin olması beni gerçek anlamda sevindirir. Son zamanlarda neredeyse tek başıma konuşuyordum. Murat Aksu seçime girecekse gerçekten çok mutlu olurum. Çünkü iyi bir muhalefet, daha güçlü bir Beşiktaş demektir. Sonuçta Beşiktaş kazanacaksa eğer, elbette sevinenlerin başında ben gelirim” ifadesini kullandı.

Kalkavan: ‘Önce proje’
Camianın önde gelen isimlerinden İhsan Kalkavan ise şu yorumu yaptı: Murat da, Yıldırım da yakınım. Hatta Murat evladım gibi. Ama bunun önemi yok. Adaylar çıkar, programlarını anlatırlar. Hangisi projeleriyle bizleri ikna ederse, kendisine inandırırsa ona destek veririz. Yoksa babamın oğlu çıkar, ama Beşiktaş adına yeterli projeleri sunmazsa, ben ona da oy vermem. Murat bir avukat ve Beşiktaş’taki gelişmeleri yakından takip ediyor. Kulübün içinde bulunduğu durumu çok iyi biliyor. Demirören için yapılan eleştirilere de katılmıyorum. Sonuçta elinden gelenin en iyisini yapmak için çalıştı. Yaptı ya da yapamadı. Bu ayrı bir konu. Allah yardımcıları olsun, maddi-manevi her açıdan Beşiktaş’a hizmet verenlerin arkasındayız...

Keçeli: ‘Tecrübesiz değil’
Beşiktaş’ta bir süre yöneticilik yapan Metin Keçeli, Aksu’nun tecrübesiz olduğu görüşlerine katılmadı. Keçeli, “Beşiktaş’ta yönetimin alternatifsiz olduğunun düşünülmesi büyük yanlıştı. Bu açıdan bakılırsa, Murat Aksu’nun başkan adaylığının ortaya çıkması gayet iyi oldu. Sonuçta mevcut yönetim büyük hatalar yaptı, borç ciddi rakamlara çıktı ve işte bu durum futbol takımının başarısını bile gölgede bıraktı. Beşiktaş camiası artık eski istikrarlı günlere geri dönmek istiyor. Murat Aksu başkanlığa aday, inşallah tecrübeli, değerli başka arkadaşlarımız da çıkarlar ortaya... Serdar Bilgili, 3 yılın ardından koltuğa oturdu; Yıldırım Demirören iki dönem yönetimde kaldıktan sonra Başkan oldu. Bu nedenle Murat Aksu hakkında ‘genç, tecrübesiz’ eleştirilerine de katılmam” dedi.

Bence yeter artık...Murat AKSU inşallah kesin aday olur

ne hallere düştük şu tüpçü yüzünden..
eskiden kongrelerde başkanlığa adaylığını bırakanların ne icraatlar yapacağı tartışılırdı...
şimdiyse aday olan kişi acaba tüpçünün parasını verebilecek mi, kulübü bu borç batağından
kurtarabilecek mi diye tartışılıyor..

Gönül isterki;
Tuncay Özilhan,Nevzat Demir gibi isimlerin aday olmasını.
Tüpçü'ye bi rakip çıkmasını çok istiyoruz ama o rakip Murat Aksu mu tartışılır.

Murat aksu ya yıldırım demirören den daha kötü çıkarsa ne olucak..????

Takımı iyice borç batağına gömdü başkan... Yerini garantilemek için -bence- ...
Kim gelirse gelsin; ama işi bilen kişileri yönetimde görmek istiyorum..
Her sene transfer krizleri yaşamak; hüsrana uğramak istemiyorum artık..

Kara Kartal_-_-_-_ Siyah-Beyaz_-_-_-_-

Aksu Resmen Aday

Beşiktaş`ın eski ikinci başkanı Murat Aksu`nun, ocak ayındaki seçimde adaylığını 5 Ekim`de değil, 15 Ekim`de açıklaması kesinlik kazandı. Yakın çevresinden alınan bilgiye göre, Murat Aksu`nun hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüğü ve 15 Ekim Perşembe günü düzenleyeceği bir basın toplantısıyla adaylığını resmen açıklayacağı öğrenildi.

Gelen gideni aratmaz inşallah. Bi de bi kaç tane daha aday çıkarsa iyi olur oylar bölünsün ki Demirönin şansı azalsın. En azından Levent Erdoğan ve yanındakilerin oyunu alamayacak.

demirören de kaybolan güven Mecburen Murat akuya duyulacak. Bu sefer dularımız kabul olacak galiba.

Geri