Muhtemel 11'imiz !

snıper

New member
Reaction score
0

Ekibimiz 18.30'da da Manisaspor mücadelesi için önce hava yolu ile İzmir'e, oradan da karayolu ile Manisa'ya geçecek.

Yarın saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

Beşiktaş'ta kart cezalısı Sivok'un yanı sıra sakatlıkları bulunan İsmail, Nobre, Onur ve Guti karşılaşmada forma giyemeyecekler. 3 maçlık kırmızı kart cezası sona eren Ferrari, yeniden takımdaki yerini alabilecek.

Öte yandan 11 Kasım 2010'da Beşiktaş'ın Gaziantep Büyük Şehir Belediyespor ile oynadığı Ziraat Türkiye kupası maçında sakatlanan ve o tarihten bu yana 4 aydır formasından uzak kalan Nihat Kahveci'nin yeniden 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.

Siyah Beyazlı takımın kadrosunda defans hattının sol tarafında görev yapabilcek tek oyuncu olan İsmail'in sakatlığında Alman teknik adamın Ekrem'i bu bölgede oynatıp, Hilbert'i ise Ekrem'den boşalan sağ bek mevkiinde görevlendirmesi bekleniyor.

Schuster'in A2 takımında sol bek olarak görev yapan Doğukan Pala'yı da Trabzonspor maçında olduğu gibi yine 18 kişilik kadroya alması bekleniyor.

Ayrıca 3 sarı kartı bulunan Necip'in Manisaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde, genç oyuncu bir sonraki hafta oynanacak Kayserispor karşılaşmasında görev yapamayacaklar.

Teknik direktör Bern Schuster'in yarın takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor:

"Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Ferrari, Ekrem, Ernst, Necip, Aurelio, Simao, Quaresma ve Bobo"

Kaynak

18 kişilik kadroya Doğukan,Furkan, Atınç ve Muhammed alınmalı diye düşünüyorum. Ekrem'in sağ bekte ne yaptığını biliyoruz. Solda nasıl başarılı olacak? Gençleri bu şekilde kazanabiliriz. Bu kötü sezonu alt yapıdan 3-4 tane oyuncuyu kazanarak kapatırsak çok iyi olacak.

solda pala oynıcak sanırım ben öyle biliyodum ama blki daha sonra da alabilir ..

Geri