Muhteşem Kuyt

admiral

New member
Reaction score
0

Hollandalı yıldız her zaman olduğu gibi çok çalıştı, sahada basmadık yer bırakmadı. Attığı altın değerindeki golle umutları Kadıköy'e taşıyan Dirk Kuyt, futboluylaayakta alkışlandı.

Sarı-Lacivertliler’in Liverpool’dan transfer ettiği Dirk Kuyt, kısa sürede takıma uyum sağlamayı başardı. Tecrübeli oyuncu, başarılı performansını Fenerbahçe’nin kritik Spartak Moskova sınavında da sürdürdü. Mücadeleye ilk 11’de başlayan Hollandalı oyuncu, rakibin 1-0 önde götürdüğü mücadelenin 65. dakikasında sahneye çıkıp, skora 1-1 beraberliği getiren golü attı. Belki maç 2-1 aleyhimize bitti ama Şükrü Saracoğlu’ndaki rövanş öncesi İstanbul’a iyi bir sonuçla dönülmesinde Kuyt’ın katkısı ayakta alkışlandı. Gol atmasının yanı sıra istekli görüntüsüyle dikkatleri çeken deneyimli forvet, hemen hemen takımının her hücum organizasyonunda başroldeydi.

5. maçında 5. golü

Elbette Kuyt’ın bu iyi futbolu sadece Spartak’a değildi... Şu ana kadar 5 karşılaşmada forma giydi ve rakip filelere 5 gol atmayı başardı. Bundan önceki Vaslui eşleşmesinde deplasmanda hat-trick yaparak turu getiren Hollandalı golcü, ligde Elazığspor’un ve Süper Kupa’da da Galatasaray’ın filelerini birer kez havalandırdı. Gol atamadığı tek maç ise Saracoğlu’nda 1-1 sona eren Vaslui mücadelesiydi.

Bu sezonki performansı?

Maç Dakika Gol Asist
Süper Lig 1 90 1
Süper Kupa 1 90 1
Avrupa Kupası 3 266 3
Toplam 5 446 5​

Ekli dosyalar

• fft96mm1873926.jpg
    fft96mm1873926.jpg
    43.4 KB · Görüntüleme: 66
yalnız kalıyor kuyt , selçukla topuzla topalla olmaz bu iş

Bir Galatasaraylı olarak bu sene Türkiye'de ki en kaliteli transferi Fernerbahçe yaptı diyebilirim. Gerçekten de Kuyt muhteşem bir futbolcu. Başarılarının devamını diliyorum. Galatasaraya gelmesini gerçekten de çok isterdim.

Kuyt'a ayak uyduracak 2 oyuncu olsa Fenerbahçeyi durduracak takım göremiyorum en azından kendi seviyemizdeki takımlardan

Adam abartısız 90 dakika pres yapıyor rakip sahada ama tek kalıyor forvetten ve orta sahadan destek yok

Geri