muhteşem düzenekler lütfen bakın...

nasıl yapıolar bunu ya..:eek: çok zevkli izlemesi, cidden gözlerimi alamadım.. teşekkürler kardeşim:goz:

Teşekkürler mükemmel insan izlerken dinleniyor.Bizimkiler yapsa bunu varya bilyeler yarı yolda düşer yuvalardan aşağıya:)

teşşekkür ederim paylaşım güzel bende bu konulara meraklıyımdır :):):)

me|2w!sh!m' Alıntı:
eline sağlıq hayatım güsellmish ;)

Arkadaşım bu yazdığın şeye alındım :mad: :mad: karşındaki bayanda olsa veya aranızdaki mesafeyi bilemem ama forum bu şekilde bir birinize hitap etmeyin hiçde iyi olmuyor. foruma böyle yazmak üsküdar veya kadıköy meydanında hayatım eline sağlık guzelmiş diye bağırmak gibi... Onun için lütfen dikkat edelim. :goz: :goz: :goz:

İzlerken müthiş keyif aldım. Hakikaten muhteşem düzenekler.. Güzel paylaşım .. saol.

alpagu18' Alıntı:
teşşekkür ederim paylaşım güzel bende bu konulara meraklıyımdır :):):)

Arkadaşım bu yazdığın şeye alındım :mad: :mad: karşındaki bayanda olsa veya aranızdaki mesafeyi bilemem ama forum bu şekilde bir birinize hitap etmeyin hiçde iyi olmuyor. foruma böyle yazmak üsküdar veya kadıköy meydanında hayatım eline sağlık guzelmiş diye bağırmak gibi... Onun için lütfen dikkat edelim. :goz::goz:

sabahtan beri " sanane " demenin böyle daha sakince , daha nazikçe daha dolaylı yollarını aradım ama bulamadım....

gamze çok şahane düzenekler , ama düzeneklerden daha çok müzikler de hoş :)

Geri