::..MUHTEŞEM ÇANAKKALEYİ KİM UNUTABİLİR Kİ (hadi gelin bir daha hatırlayalım)..::

Gargamel

New member
Reaction score
0
beğeniceğinize eminim arkadaşlar hadi bakalım güzel çanakkale tüm ENDAMIYLA arkadaşlar iknci sayfaya bir bakalım

-----------------------------------------------------------------------

(bir teşekkür istedik bin laf duyduk ) konuyu beğenen kendi bilir ne yapacağını sustum kapatalım konuyu

eyvallah kardeş saol

Gargamel' Alıntı:
HADİ ARKADAŞLAR GÖSTERİN TÜRKLÜĞÜNÜZÜ BASIN TEŞEKKÜRE

Ben Veya Birbaskası Turklugumuzu Teşşekkurle yapsaydık ... Paylasım Yapıorsan Yap ama bunu teşşekkur istiyip -"gosterin turklugunuzu,basın teşşekkure" şeklinde deil , ozellikle CANAKKALE konusunda ! Dua et iyi niyetim ustumde bugun !

bozmayın blade ın kafasını
teşekkür dilenmen hiç hoş deil arkadaşım
çanakkale şehitler diyarı
dünyanın en büyük kahramanlıkların yaşandığı yer

Türklük ne zaman teşekküre bağlı kalmış . çok süper resimler var lakin o son yazdığın yazı olmamış

bLaDe™' Alıntı:
Ben Veya Birbaskası Turklugumuzu Teşşekkurle yapsaydık ... Paylasım Yapıorsan Yap ama bunu teşşekkur istiyip -"gosterin turklugunuzu,basın teşşekkure" şeklinde deil , ozellikle CANAKKALE konusunda ! Dua et iyi niyetim ustumde bugun !
beyler madem öyle siz bilirsiniz ben onu o anlamda yazmadım
amacımda teşekkür toplamak değil güzel bulduğum için paylaşmak
istedim o lafıda sözün gelişi yaazdım isterseniz hiç teşekkür etmeyin hiç bir şey farketmez ben yineede paylaşımımı yaparım çünkü grçekten görmeye değer bir yer binlerce şehidimizin kanıyla sulandı oralar
başka şekilde anlaşılmasın teşekkürün anlamı yok önemli bu güzelikleri görmemmiz ve göstermemizdir saygılarımla konuyu uzatmayalım

Uzunefe' Alıntı:
Türklük ne zaman teşekküre bağlı kalmış . çok süper resimler var lakin o son yazdığın yazı olmamış
türklük hiç bir zaman teşekküüre bağlı değildir ve olamazda

bLaDe™' Alıntı:

olm gargamel ben demedimmi sana tşk istemek yok die.wallaha atcaktım ama atmıom haa.isteyenlere gıcık oluyom ondan
delirtme bu arada blade abini:D
ayrıca flood yapmamaya dikkat et bak:D
sonra rebelin kuzeni kollanıo falan dedirtme ona göre zaten öyle bişey olamaz

R€B€L istersen attır ben orda yanlış bir kelime kullandıysam beni doğru düzgün uyarması yeterli ben hatamı kabul ettim zaten

Arkadaşlar Isteyen Varsa Yenileri Geliyor Desem Nedersiniz Bilmem

hakkaten züper bi çalişma ellerine sağlik

ellerine sağlık paylaşımın için sağol

harika resimler eline sağlık. editlemişsin gerçi ama teşekkürü öyle istemen konuya gölge düşürmüş yinede saol.unutulmaması gereken bi olay çanakkale

Geri