Muhsin Başkana Veda Yıldönümü

*sparrow*

ProspectuS
Reaction score
0
arkadaşlar rahmetli MUHSİN YAZICIOĞLU nun malesef ölüm yıldönümündeyiz.

aowc4l.png

Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum...

Muhsin YAZICIOĞLU

MEKANIN CENNET OLSUN REİS!!!

SEVENLERİ ÜÇ İHLAS BİR FATİHA GÖNDERSİN ARKADAŞLAR
ALLAH(CC) KABUL EDER İNŞAALLAH​

1 senemi olmuş nekadar çabuk geçiyor zaman yeni duymuş gibi oldum şuan
Allah mekanını cennet eylesin

ALLAH ( C.C. ) Rahmet eylesin, mehkanın CENNET olsun REİS

Şehid Muhsin Yazıcıoğlu için 25 mart perşembe günü taceddin dergahındaki kabri başında "beyaz veda" isimli anma programı düzenlenecektir. Tüm sevenleri davetlidir. Ayrıca hemen hemen tüm şehirlerde BBP il ve ilçe teşkilatları tarafından anma ve mevlid programları tertip edilecektir. Katılmak isteyenlerin bulundukları şehirdeki BBP teşkilatlarıyla irtibata geçerek geniş bilgi alabilirler.

YOLUN YOLUMUZ, DAVAN DAVAMIZDIR. MEKANIN CENNET OLSUN KOCA REİS...

Allah Rahmet Eylesin

Mekani Cennet OLsun InsAllah

Ayrilik Böyle OLmamaliydi.

Merhum liderimiz ,Anadolunun çilekeş vatanseveri,Mmakların demir parmaklığını ranzasını eriten sabır ve tevekkül abidesi şahsiyet,kavruk yüzündeki dünya çilesini bu dünyada bitiren yiğit adam..Mekanın cennet olsun. Seni sevenlerin binler fatiha -yasin-ve hatimleriyle ruhuna şenlik versin yüce mevlam,Rasülün ab-ı kevserinde tüm sevdiklerinle bir gölgede rasülünle buluşman duasıyla,toprağın nur,yurdun sürur olsun inşallah..

Mekanın cennet olsun koca reis seni unutmuyacagız ...

ALLAH rahmet eylesin muhammet şefaatinden mahrum etmesin mekanın cennet olsun koca reis örnek insan.....seni unutmayacağız...

Allah rahmet eylesin.

ALLAH (c.c.) Gani Gani RAhmet Etsin İnşaallah...

Şehid Muhsin Yazıcıoğlu için 25 mart perşembe günü taceddin dergahındaki kabri başında "beyaz veda" isimli anma programı düzenlenecektir. Tüm sevenleri davetlidir. Ayrıca hemen hemen tüm şehirlerde BBP il ve ilçe teşkilatları tarafından anma ve mevlid programları tertip edilecektir. Katılmak isteyenlerin bulundukları şehirdeki BBP teşkilatlarıyla irtibata geçerek geniş bilgi alabilirler.

YOLUN YOLUMUZ, DAVAN DAVAMIZDIR. MEKANIN CENNET OLSUN KOCA REİS...

herkese de buradan duyurmuş olalım....
ben katılamayacağım malesef ama katılan arkadaşlar olursa
bizim yerimize de bir Fatiha okusunlar İnşaAllah...

Mekanı cennet olsun .. Allah nur içinde yatırsın..

Ahlakı islam ahlakıydı.Davası Allahın rızasıydı.Duruşu sahabe duruşuydu.Allahım rahmeti bol Allahım günahlarını affetsin cennetine nail etsin.Toprağı bol olsun.Resulu Ekremin komşusu olsun.(Amin)

Şahadete ulaştığı günlerde nfk forumdan bir gönüldaşımızın Muhsin Başkan için yazdığı mükemmel yorumu sizlerle paylaşmak istiyorum:

Sonradan tanıdığım sevgilimin “has odası”nın kapısına köpeklik vazifesiyle kıvrılırken, gözümü açtığım, içinde büyüdüğüm menfi tarafları şahıslarıyla kaim, terbiyesiyle yetiştiğim camiamın kapısından bir daha dönmemek için ayrılırken,kapı aralığından bir Kılıçkıran ağabeyimi bir de seni… Seni yüreğimin kollarına sararak ayrılmıştım be Reis her ne kadar onlar sana öyle böyle demişseler de…

İçimden atamadığım ne kadar da uğraşsam yüreğimden sökemediğim, işte ta şuramda kancalı bir zıpkın gibi kalan, içimdeki o hala safi, o hala bir köşesindeki dirice “Türk-İslam Ülküsü”nü yaşatan meğer senmişsin be Reis!..Ne çok özlemişim Reis demeyi sana!..

Bizi affet Reis!

Sen Büyük Doğu gençliğini, yarenin yoldaşın bildiğin,bedenen yanında hatta bizi o soğuk siyasetin muktezasınca kelle hesabına biriktirdiği rey kumbarasının başında görmesen de kırılmayacığını, içimdeki şahsi ateşe binaen bizi affedeceğini bildiğimiz halde affet bizi koca yiğit!

Ey Peygamber aşığı!.. Ey yüce gönül!.. Ey mazlumluğun remzi!.. Ey çilenin adamı!.. Ey gariplerin sesi!.. Ey tevazunun büründüğü, çirkinin ve zulmün bile seni işaretlediği güzel insan!

Reis!..

İki gecedir, gözyaşlarımıza dualarımıza Rabbimiz şahid!

Dostlarımız da şahit olsun ki seni bir seni unutmadık bir seni gönlümüzden silmedik, toprağa kadar da silmeyeceğiz Reis!

Sen iki gecedir orada öylece üşürken ve seni orada öylece soğukta düşündükçe biz donduk.. Donduk ve utandık be güzel insan!... Vardık dediler, yaklaştık dediler, cümle alem, asker, devlet seferber oldu dediler, her saniye geçişi içimiz parçalandı; ”hani nerde 400 metre kaldı,y ok sinyal bulundu.. ” Utancımız, acizliğimiz alem sathını kuşattı da bir sana ulaşamadık canım ağabeyim! Seni o dağ başlarında bilmem hangi kahpe tertiplerle, güya “bozkurt” kılığına bürünmüş, güya kadim “davadaşlar”ının şimdilerde Kemalist zorbalara şirinlik çabasındaki ..”..ama o bizi terk etti” sözüyle başlayan ön koşullu sahte matemci çakalların hevesiyle parçalamak, yem etmek istediler!!! …

Yıkıldık haberinle reis!

Hele o mübarek, düşüpte boynunda saatlerce ağlanası annenizin, o bizden, o Anadolu sıcaklığındaki o safi, o tertemiz yüreğinin aksettiği duruşuyla gözyaşlarını görünce daha bir yıkıldık güzel ağabeyim!..

Ümit mi?.. Allah’a tam teslim olmuş bir yiğidin kardeşlerine ümitsizlik düşmez… Ama yürek bu can bu eriyoruz her saniye!!

“Sonsuzlu düşünüyorsun” ya, “İçim huzur dolu” diyorsun ya, ”Ey sonsuzluğun sahibi sana ulaşmak istiyorum” diyorsun ya…”üşüyorum “ diyorsun ya… Sevgiline kavuşmak istiyorsun ya…

Bizde biraz daha kal sana ihtiyacımız var diyoruz be Reis!

Yüce Rabbim’in izniyle, Habibinin yüzu suyu hürmetine…

mekanı cennet olsun zaman akıp gidiyor değerini anlamadık anlamak istemedik ülke için büyük kayıp

Geri