- Reaction score
- 0
Genç yıldız adayının menajeri Seyit Ateş, Beşiktaş, fonla yaptığı sözleşmeye 10 milyon Euro gibi bir satış opsiyonu koymuş. Eğer 10 milyon Euroya satılırsa Beşiktaş bu transferden 4.5 milyon Euro daha alacak dedi.
Paramız yok Muhammedi satalım mantığını kabul etmiyorum.
BEŞİKTAŞ Kulübü, Barcelonanın ısrarla istediği ve gelecekte büyük hedeflere ulaşmasını beklediği Muhammed Demircinin bonservisinin %55ini fona devretti. 16 yaşındaki yıldız adayının tüm haklarını elinde bulunduran manevi babası Seyit Ateş, Beşiktaşın Muhammed üzerinden 2 milyon Euro kredi çektiğini, haklarının yüzde 55inin fona bağlandığını dile getirirken çarpıcı açıklamalarda bulundu: Beşiktaş Kulübü Avrupada ismi olan Muhammed Demirciyi teminat olarak göstererek 2 milyon Euro gibi bir kredi almış. 10 milyon Euro gibi bir satış opsiyonu koymuş. Eğer Muhammed 10 milyon Euroya satılırsa Beşiktaş bu transferden 4.5 milyon Euro daha alacak. Eğer bu fon sahibi şirket Muhammedi iki yıl içinde satamazsa Beşiktaş Kulübü onun için aldığı 2 milyon Euroyu ve faizi şirkete geri verecek.
Rahatlıkla A takımda oynar
Muhammed Demircinin son derece yetenekli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Seyit Ateş, onun önümüzdeki sezon A takımla maçlara çıkacağını ileri sürdü. Beşiktaş Yönetimi ve siyah beyazlı takımın teknik direktörü Tayfur Havutçuya da Muhammed konusunda mesaj yollayan Ateş, O önümüzdeki sezon A takımla İnönü Stadına çıkar. Zaten Muhammedi A takımda oynatmayan hoca da art niyetli olur, yönetim de dedi. Ve şöyle devam etti: Muhammedin Beşiktaşta oynamasını istiyoruz. Beşiktaş Kulübü 2 yıl onun için dilediğini yapma hakkına sahiptir. Fon olayından dolayı Beşiktaş Yönetimine herhangi bir kırgınlığım olmaz. Yalnız 5-6 yıldır Muhammedi bekleyen taraftarların onu izlemelerini yürekten istiyorum.
Barcelonanın gündeminde
Paramız yok Muhammedi satalım mantığını kabul etmiyorum. Ben de Muhammedi seyrederek zevk almak istiyorum. Muhammed Beşiktaşın elindeki önemli bir cevheridir. Guti kadar Muhammedin de Avrupada bir ismi var. Guti, Barçanın gündeminde değil ama Muhammed Barcelonanın gündeminde. Bunda da genç yaşı büyük önem taşıyor.
Kaynak