Muhammed'in %55'i satıldı!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Genç yıldız adayının menajeri Seyit Ateş, “Beşiktaş, fonla yaptığı sözleşmeye 10 milyon Euro gibi bir satış opsiyonu koymuş. Eğer 10 milyon Euro’ya satılırsa Beşiktaş bu transferden 4.5 milyon Euro daha alacak” dedi.

‘Paramız yok Muhammed’i satalım’ mantığını kabul etmiyorum.

BEŞİKTAŞ Kulübü, Barcelona’nın ısrarla istediği ve gelecekte büyük hedeflere ulaşmasını beklediği Muhammed Demirci’nin bonservisinin %55’ini fona devretti. 16 yaşındaki yıldız adayının tüm haklarını elinde bulunduran manevi babası Seyit Ateş, Beşiktaş’ın Muhammed üzerinden 2 milyon Euro kredi çektiğini, haklarının yüzde 55’inin fona bağlandığını dile getirirken çarpıcı açıklamalarda bulundu: “Beşiktaş Kulübü Avrupa’da ismi olan Muhammed Demirci’yi teminat olarak göstererek 2 milyon Euro gibi bir kredi almış. 10 milyon Euro gibi bir satış opsiyonu koymuş. Eğer Muhammed 10 milyon Euro’ya satılırsa Beşiktaş bu transferden 4.5 milyon Euro daha alacak. Eğer bu fon sahibi şirket Muhammed’i iki yıl içinde satamazsa Beşiktaş Kulübü onun için aldığı 2 milyon Euro’yu ve faizi şirkete geri verecek.”

Rahatlıkla A takımda oynar

Muhammed Demirci’nin son derece yetenekli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Seyit Ateş, onun önümüzdeki sezon A takımla maçlara çıkacağını ileri sürdü. Beşiktaş Yönetimi ve siyah beyazlı takımın teknik direktörü Tayfur Havutçu’ya da Muhammed konusunda mesaj yollayan Ateş, “O önümüzdeki sezon A takımla İnönü Stadı’na çıkar. Zaten Muhammed’i A takımda oynatmayan hoca da art niyetli olur, yönetim de” dedi. Ve şöyle devam etti: “Muhammed’in Beşiktaş’ta oynamasını istiyoruz. Beşiktaş Kulübü 2 yıl onun için dilediğini yapma hakkına sahiptir. Fon olayından dolayı Beşiktaş Yönetimi’ne herhangi bir kırgınlığım olmaz. Yalnız 5-6 yıldır Muhammed’i bekleyen taraftarların onu izlemelerini yürekten istiyorum.

Barcelona’nın gündeminde

‘Paramız yok Muhammed’i satalım’ mantığını kabul etmiyorum. Ben de Muhammed’i seyrederek zevk almak istiyorum. Muhammed Beşiktaş’ın elindeki önemli bir cevheridir. Guti kadar Muhammed’in de Avrupa’da bir ismi var. Guti, Barça’nın gündeminde değil ama Muhammed Barcelona’nın gündeminde. Bunda da genç yaşı büyük önem taşıyor.”

Kaynak

Bu Manevi babayı ben hiç sevmedim aga

birisi boyle bisey olmadigini cikip soylesin :) besiktasin gelecegini boyle kolay satamazlar

Yanlış, çok yanlış...
Diye yorum yazdıktan sonra kartalbakisi.com'a girdim haber aşağıdaki gibi arkadaşlar..

'Fon'dan Haberim Yok'

Sinan Vardar, Muhammed Demirci'nin haklarının fona devredilmesi ile ilgili Kartalbakisi.com'a açıklama yaptı.

Beşiktaş altyapısından sorumlu yöneticisi Sinan Vardar, camiada büyük yankı uyandıran Muhammed Demirci'nin haklarının bir kısmının fona devredildiği yönündeki haberleri Kartalbakisi.com'a değerlendirdi.

'BANA BİLDİRİLMEDİ'

Genç yıldızın haklarının bir kısmının fona devredilmesi ile ilgili bir bilgisinin olmadığını söyleyen Vardar, 'Bana ulaşan böyle bir bilgi yok. Bu hafta yönetim kurulu toplantımız olmadığı için başkanla görüşmedim. Ancak bana böyle bir bilgi iletilmedi. Bu yüzden doğru olduğunu sanmıyorum. Seyit Ateş'in röpörtajını okudum. Bu tarz gerçeği yansıtmayan iddialar hem Beşiktaş'a hem de genç futbolcumuza zarar verir' dedi.

'FON ŞU AN İÇİN SÖZ KONUSU DEĞİL'

Muhammed'in haklarının fona devredilmesinin şu an için sözkonusu olmadığını söyleyen Vardar, 'Henüz böyle bir şey yok. Biz Muhammed'in geleceği için her türlü fedakarlığı yaptık. Onun Beşiktaş'ımız ve Türk futboluna faydalı olması için çalıştık, çalışıyoruz. Bu tarz iddialar ve tartışmalar onun gelişimini olumsuz etkiler. Muhammed'e hiç bir fayda sağlamaz.' ifadelerini kullandı.

'BATUHAN'I DA BÖYLE KAYBETTİK'

Böylesi spekülasyonların geçmişte Beşiktaş'a çok büyük zararlar verdiğini belirten Vardar, 'Altyapıdaki bir çok yıldız adayının kaybedilmesi de aynı böyle tartışmalar arasında oldu. Bu tarz durumlar hem oyuncuya hem de kulübe zarar veriyor. Batuhan'ı da bu tip spekülasyonların ardından yaşanan gelişmeler sonrasında kaybetmiştik' dedi.

Kartalbakisi.com özel haberidir.

Beşiktaş'tan Muhammed Demirci açıklaması

Beşiktaş Muhammed Demirci'nin %55'lik hakkının fona devredildiği haberini borsaya yaptığı açıklama ile yalanladı.

Siyah-Beyazlı kulübün borsaya gönderdiği yazı şu şekilde: "Futbolcularımızdan Muhammed Demirci ile ilgili 15.06.2011 tarihli medyada, oyuncunun bonservisinin %55'inin Şirketimiz tarafından bir fona devredildiği haberleri yer almaktadır. Oyuncu ile Şirketimiz arasında imzalanan 11.10.2010 tarihli anlaşma halen devam etmekte olup; Muhammed Demirci ile ilgili hakların fona devredilmesi konusunda herhangi bir anlaşma bulunmamaktadır"

Kaynak

Bu medya bizden ne istiyo arkadaş.

Geri