Muhammed Profesyonel Oldu

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaşımız, 15 yaşındaki minik yıldızı Muhammed Demirci'yi profesyonel yaptı.

muhammed_demirci_mami_234.jpg

Beşiktaş, 15 yaşındaki minik yıldızı Muhammed Demirci'yi profesyonel yaptı. Altyapılarını güçlendirmek için dünyanın dört bir yanında futbolcu tarayan Barcelona ve Manchester City'nin İstanbul'a gelerek Demirci'yi takibe aldığını bilen Siyah-Beyazlı yönetim elini çabuk tuttu. Genç oyuncuyla üç yıllık anlaşma sağlandı. Demirci'nin Ocak 2011'den itibaren A Takım'la birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor.

Teknik Direktörümüz Bernd Schuster'in özel izlediği Muhammed Demirci'nin hem oyun zekasını hem de tekniğini çok beğendiği öğrenildi.

Muhammed, 15 yaşında olmasına karşın A2 takımının kadrosunda yer buluyor ve kendi yaş grubunun üstündeki maçlara çıkıyor. Muhammed Demirci, A takımda mücadele ederse Kartal'da bu başarıyı yakalayan en genç futbolcu olacak. Daha önce Beşiktaş'ta 16 yaşındayken Serdar Özkan A takıma alınmıştı.

KaraKartaL

sonu benzemesin serdar a necip i ornek alman dilegiyle basarilar muhammed umarim beklentileri bosa cikartmazsin

Başarılar Muhammed yetenekli bir oyuncu..Sonu Serdar Özkan gibi olmasın umarız.

Kımse S.Özkan gıbı becerıksız olamaz orası kesın =))
Muhammed ı beklıyor uzun zamandır İnönü kavusmaya az kaldı az....

Yeteneğinden ve Oyun zekâsından şüphe duymuyorum, Karakteri de ismi gibi güzel olur inşallah. Serdar' a değil Batuhan' a benzemesin. Karakteri sağlam olursa Üzerindeki kutsal formanın anlamını idrâk edip ona göre hareket ederse bu kalplere ismi altın harflerle yazılır. Profesyonel sporcu hayatında başarılar dilerim. Beşiktaş ve Türk futbolu çok şey kazanacak

Helal olsun Muhammed e ...Yolun açık olsun Muhammed , göster kendını.

Geri