Muhafazakar sunucu İbrahim Sadri kumar oynarken yakalandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sen bu tehdit işinde baya iyisin anlaşılan!..kendinisi fazla bişey sanmayın bilgisayar başında artistlik yapıp tehdit edemezsin hiç kimseyi!..önce kendin akıllan sonra başkalarını akıllandırmayı düşünürsün!..

yehovan sadece bi konu açmış!..haberin tüm muhafazakarlara mâl edildiği falan yok ortamı geren sadece foferin spekülatif cevaplarıdır!..banlanmasına anlam veremiyorum!..altında kişisel egoların yaıığını düşünüyorum!..bakalım nereye kadar böyle gidicek!..kolay gelsin!..

OOOOOWW harbi tırstım bea :D İstiyorsan gerçek hayattada karşılaşıp gerçek olarakta artistlik yaparız hiç sorun değil yani ((;

oynamışsa kendi sorunudur
genelleme yapmak yanlış olur

Arkadaş dooru söyler. Muafazakar arkadaşlar ööle işler yapmazlar. (Yarsen tabi.)

Yargısız infaz yapmamak gerek bence bu gibi konularda neticede kul hakkına girer.İ.sadri açılış için orda bulunduğunu ve böyle bir amaçla kullanıldığını daha önceden bilmediğini ifade etti sonradan, inşallah öyledir öyle değilsede kendi sorunu zaten...

kaç kere söyLedim kapatın şu camLarı diye
sinek giriyor içeri....,

edit:

dini seni gibi din düşmanında mı öğreneceğiz... bak işine hadi...

sen bana hakaret ederken iyidi de
banLanınca mı kötü oLdu HackHeLL...

HackHeLL için bu zamana kadar ne yaptın...
ne gibi yararın oLdu ki... işin gücün provakasyon yapmak başka birşey değiL...

aa yehovan sen ülemanın ne demek oldunu biliyormuydun?maybaş:D
Senin akıttığın salya sümük o kadar taştıki kabından yanından geçenlere akar oldu.Nedense hep olaylar bittikten sonra çıkarsın meydana sıkıyosa olay zamanı dursana meydandada erliğini görelim.Yok ama sen her seferinde eleştir yada suçla.Bildiğindende değil ha almış aklını bi ahlak dersi herkeze kendi donundan eleştri fırlatıyon((:)

Bu forumda kimse ülemalık yapmaya çalışmaz.Heleki islam bölümü üyelerini senden daha iyi tanırım ben.Öyle adamları biz kendi aramıza almayız zaten,yapanada özür diletmesini iyi biliriz.Adultçu kesim beni hiç ilgilendirmez kuzucuk.Ben kendi çevreme bakarım.Ama senin gibi Lamer (bilmişlik taslayan anlamına gelir) ler her konuya bi yorumu vardır.Ama nedense her konusu sabit fikirdir.Geçicen bayım bunları bana adam akıllı bildiğin konularla gelicen;)
Belki o zaman seni kaaleye alıp tartışabilirim (;

edit : ya Fatih abi bırak uraşma şunla ya:)
Uzaya çıkmış adamsın bunlamı uraşıcan ya((:)

Başlık komik olmuş muhafazakar şair
Bu ülkede solcuların işledikleri suçları neden böyle vermezler anlamak mümkün değil
Sosyalist Tuğba özay Mafyacılık oynamaktan cezaevinde vs vs..
Bireysel hatalar belli bir zümreye mal edilebilicek olsaydı eğer;
Muhafazakar hayat kadını olmadığı gerçeğiyle birilerini baya aşşağılamak mümkün hale gelebilirdi
Ama böyle bir şey yok Allah'tan ki yok zira bu tip bireysel hataları bazı kesimlerin ayıbı haline getirmeye çalışmak
Kimseye bir yarar sağlamaz.

Yehovan
Son olarakta adulta bakan müslüman olamaz gibisinden enteresan bi mantık kurmuşsun kendince
Sen ya müslümanların hepsini sümmehaşa peygamber yani günah işlemekten müstesna kişiler zannediyosun yada en kibar haliyle yağlı yemişsin alerji yapmış..

Muhafazakar insanlarla yanlış yaptığında bağlantısı olmuyor ama Allah'tan Kitap'tan bahsettiğinde herkesin örnek gösterdiği kiş oluyor. Ya arkadaşlar , önce bu gibi adamları destekleyenler , en ufak hatasında kovalayacak ve tek başına bırakacaksanız , en azından adamı tanımadan arkasında durmayın.
Bu gibi insanların muhafazakar olmaları ile tanındıkları belli. Birçok hacı hoca tayfasından yardımlar sağlayan ve onların sesini duyuran bu insanların kumar masalarında bulunmaları çok doğal.
Zamanında 100 mark ve 100 dolara Refah partisi oy satın alıyordu evimize yakın bir okulda. İnsanlara ev ve araba verip evlerinde toplantılar düzenliyordu. Mahallemizin bilinen ayyaşlarını tövbe ettirip , evlenecek bir kadın bulup , başını kapatıp kocaman bir ev ve araba verilip evlerinde istişare yapılıyordu. Bunlar bizim çocukluğumuzda gözümüzle gördüğümüz şeyler.
Sanırım bu kişi de bu şekilde yetişen ve bu şekilde geçmişini saklayıp bu günlere gelen birisidir.
Poker 15 dakikada öğrenilen bir oyun değil veya ne bileyim kumarhanede bulunmuş işte... :)
Dahasını konuşmaya gerek yok sanırım..

herşey işinize geldiği gibi değil mi :)

kumar oynamak kanunen suçtur, dinimiz İslam'a göre de haramdır
İbrahim Sadri'nin ben bunları bilmiyorum demesini bile anlayabilirim ama bu yaptığınızı anlamak güç

eğer ki "içinizden" böyle birisi çıktıysa direkt olarak "olay münferittir" diyip geçmeden önce şapkayı önünüze koyup düşünmeniz gerekir.herkes kendinden sorumludur, ancak bu içinde bulunduğunuz sosyal çevreye dahil olanların yaptıklarını da gözardı etmeniz ve de o bizden değildir diye kestirip atmanız çok subjektif.beğendklerinizi yaparken sizden yapmayınca değil.içinde bulunduğunuz çevre hakkında nasıl aidiyet duygusuna sahipsiniz anlayamıyoum cidden

ayrıca, bu ülkeye muhafazakar olduğunu iddia edenlerin verdiği zararı kimse vermemiştir
benzeri olayların defalarca tekrarlandığını gördük (sırf muhafazakar kesim için konuşmuyorum,kendiyle veya yansıtmaya çalıştığı kişilikle tezat içinde olan binlerce insan kurum, kuruluş ülke var)
bu "münferit olayda" bazı şeyleri görmeniz için veya objektiflik kazanmanız için vesile olur diye düşünürken, okuduğum yerden hala aynı yerde saydığınızı görüyorum.
böyle devam :goz:

Başlık komik olmuş muhafazakar şair
Bu ülkede solcuların işledikleri suçları neden böyle vermezler anlamak mümkün değil
Sosyalist Tuğba özay Mafyacılık oynamaktan cezaevinde vs vs..
Bireysel hatalar belli bir zümreye mal edilebilicek olsaydı eğer;
Muhafazakar hayat kadını olmadığı gerçeğiyle birilerini baya aşşağılamak mümkün hale gelebilirdi
Ama böyle bir şey yok Allah'tan ki yok zira bu tip bireysel hataları bazı kesimlerin ayıbı haline getirmeye çalışmak
Kimseye bir yarar sağlamaz.

Yehovan
Son olarakta adulta bakan müslüman olamaz gibisinden enteresan bi mantık kurmuşsun kendince
Sen ya müslümanların hepsini sümmehaşa peygamber yani günah işlemekten müstesna kişiler zannediyosun yada en kibar haliyle yağlı yemişsin alerji yapmış..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2631822' Alıntı:
herşey işinize geldiği gibi değil mi :)

kumar oynamak kanunen suçtur, dinimiz İslam'a göre de haramdır
İbrahim Sadri'nin ben bunları bilmiyorum demesini bile anlayabilirim ama bu yaptığınızı anlamak güç

eğer ki "içinizden" böyle birisi çıktıysa direkt olarak "olay münferittir" diyip geçmeden önce şapkayı önünüze koyup düşünmeniz gerekir.herkes kendinden sorumludur, ancak bu içinde bulunduğunuz sosyal çevreye dahil olanların yaptıklarını da gözardı etmeniz ve de o bizden değildir diye kestirip atmanız çok subjektif.beğendklerinizi yaparken sizden yapmayınca değil.içinde bulunduğunuz çevre hakkında nasıl aidiyet duygusuna sahipsiniz anlayamıyoum cidden

ayrıca, bu ülkeye muhafazakar olduğunu iddia edenlerin verdiği zararı kimse vermemiştir
benzeri olayların defalarca tekrarlandığını gördük (sırf muhafazakar kesim için konuşmuyorum,kendiyle veya yansıtmaya çalıştığı kişilikle tezat içinde olan binlerce insan kurum, kuruluş ülke var)
bu "münferit olayda" bazı şeyleri görmeniz için veya objektiflik kazanmanız için vesile olur diye düşünürken, okuduğum yerden hala aynı yerde saydığınızı görüyorum.
böyle devam :goz:

Başka söz bulamıyorum söylicek....

ya aslında ortada anlaşılmayacak bir durum yok.
bu muhafazakar adam senelerdir muhafazakar kişilerin sesini de yansıttı bize. o zaman kimse kalkıp da sen kumarcısın diye çıkmadı da çıkamazdı da çünkü milletin yüzüne gülüp arkasından oyun oynadı. ona kalkan eller , söylenen diller adamın delikanlılığı ağırlığı yani oynadığı rollerce ezildi tv kanallarında..
şimdi ise dışlanması çok saçma , öyle değil mi ??
iyi yaparken topluca faydalanıp , kötü yapınca bizden değildir denmesine anlam veremedim ve bir arkadaş da muhafazakarlardan çektiğimizi kimseden çekmedik dedi. yalan ise ıspatlayacak bir arkadaş istiyorum sadece...

Yehovan Bir Günde Bir Yorum yap ya da Konu aç Tartışmasız Noktalanmasın..

Yani Ortamı GErmek için Çok Mu Uğra$ıyorsun Merak Ediyorum..

Gerçekten de Eşeğin Kulağına Su kaçırdın artık...

Kaç Kez BanLandın Yüzün Utanmadı gidip clon üyeLik Alıp Yine Huzursuzluk yarattın..

Adam AkıLLı,GüzeL GüzeL Sitede Takılmak warken neden ßöyle yapıyorsun RahatLık ßatıyor mu ??

Senin Sonunda VAVRULU gibi Görünüyor..Sen ve senin gibi tipLErin DiLLeri İn$aLlah En Kısa Zamanda KEsiLir Diye Umuyorum..

</Konu dışı> Pardon benim sonum ?:durdurun Şaka ? <Konu dışı>

aa yehovan sen ülemanın ne demek oldunu biliyormuydun?maybaş:D
Senin akıttığın salya sümük o kadar taştıki kabından yanından geçenlere akar oldu.Nedense hep olaylar bittikten sonra çıkarsın meydana sıkıyosa olay zamanı dursana meydandada erliğini görelim.Yok ama sen her seferinde eleştir yada suçla.Bildiğindende değil ha almış aklını bi ahlak dersi herkeze kendi donundan eleştri fırlatıyon((:)

Uzun zamandır foruma takılmıyorum Ancak bu postu görünce dayanamadım maşallah maşallah seviye ne kadar yukarıda kasten kırmızı ve bold olarak işaretledim ki görülsün.

Yakışmıyor arkadaşlar yakışmıyor.Bir fikriniz varsa tartışmaya değer tartışın eğer fikriniz yoksa bari hakaret etmeyin.

Neyse sağlıcakla kalın ve seviyenizi bozmamaya çalışın.

Uzun zamandır foruma takılmıyorum Ancak bu postu görünce dayanamadım maşallah maşallah seviye ne kadar yukarıda kasten kırmızı ve bold olarak işaretledim ki görülsün.

Yakışmıyor arkadaşlar yakışmıyor.Bir fikriniz varsa tartışmaya değer tartışın eğer fikriniz yoksa bari hakaret etmeyin.

Neyse sağlıcakla kalın ve seviyenizi bozmamaya çalışın.

insanların söylüyecek sözleri kalmadığında kendi meşruluklarını sağlayabilmek için bazıları gibi klavyede tehditler ve hakaretler yağdırırlar!..gerçek seviyelerini ortaya koyuyolar işte bu benim hoşuma gidiyo!..uğur mumcunun bi sözü vardır!..

''sizlere alçak demiycem çünkü size göre alçaklıkta bi yüksekliktir,siz çukursunuz çukur!..''

başka bişey demem gerek yok zaten!..

taş gediğe oturunca söylenecek sözler biter tabi :)

Bence sen benim söylediğimi başka bi tarafından anladın.Ben incubusla Fletchin söylediklerine katıldığımı vurgulamak istedim ama sen yazıyı nerenle okuduysan....

insanların söylüyecek sözleri kalmadığında kendi meşruluklarını sağlayabilmek için bazıları gibi klavyede tehditler ve hakaretler yağdırırlar!..gerçek seviyelerini ortaya koyuyolar işte bu benim hoşuma gidiyo!..uğur mumcunun bi sözü vardır!..

''sizlere alçak demiycem çünkü size göre alçaklıkta bi yüksekliktir,siz çukursunuz çukur!..''

başka bişey demem gerek yok zaten!..

Valla biz gayet güzel konuşuyorduk.Hatta birini eleştriyorduk bu konuda sen çıktın hebele hübele.Sen ortalığı karıştırdın şimdide gelip Yüce Felsefi San Sui ustalık taslama bari yaw.

Konu Kapandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri