Muhafazakar sunucu İbrahim Sadri kumar oynarken yakalandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yehovan

Banned
Reaction score
0
sontur24.jpg

Kadıköy'de bulunan Erciyes Kültür ve Tabiatı Koruma Derneği'ne baskın yapan polis, poker masalarındaki marka ve paralara el koydu.

Operasyon sırasında kamuoyunda muhafazakar kimliği ile tanınan sunucu İbrahim Sadri'nin de yakalandı. Hakkında kumar oynamaktan işlem yapılan İbrahim Sadri, Kabahatler Kanunu'na göre 105 YTL para cezasını ödeyerek serbest kaldı.

Geçen cuma geç saatlerde, bir ihbar üzerine sivil polis ekipleri tarafından, Kızıltoprak'taki dernek binasına baskın yapıldı. Poker masalarındaki marka ve paralara el koyulurken, içeride bulunanlar hakkında kanuni işlem yapıldı.

Kaynak

zamanında üstad Necip FazıL da kumar oynarken yakaLanmıştı
daha sonra kompLo oLduğu ortaya çıkmıştı ;)

ibrahim sadri'nin tek başına muhafazakarLarı temsiL etme gibi bir
durumu faLan yok... eğer haber gerçekse o onun sorunudur

haber öyLe bir kaLeme aLınmış ki, sanki muhafazakarLar kumar düşkünü
bende muhafazakar bir insanım ama hayatımda hiç kumar oynamadım...

beLLi bir zümreye maaL etmenin mantığı yok sanırım...

oynadıysa oynadı muhafazakar diye adam günah işlemiyecekmi hatasız kul olmaz :))

zamanında üstad Necip FazıL da kumar oynarken yakaLanmıştı
daha sonra kompLo oLduğu ortaya çıkmıştı ;)

ibrahim sadri'nin tek başına muhafazakarLarı temsiL etme gibi bir
durumu faLan yok... eğer haber gerçekse o onun sorunudur

haber öyLe bir kaLeme aLınmış ki, sanki muhafazakarLar kumar düşkünü
bende muhafazakar bir insanım ama hayatımda hiç kumar oynamadım...

beLLi bir zümreye maaL etmenin mantığı yok sanırım...

helal olsun
süpersin fofer

Bu haberi özellikle verdim:

Nerden Kısmına yazdığım şey için 10 gün banlanmıştım... O yazdığım şeyle aşırı derece bağıntılı...

Anlayana tabi....

;)

çamur at izi kaLsın o da güzeL
anLayana.... anLayabiLiyorsan tabi ;)

Şimdi bi ülkücü ne der önce vatan dimi ünlü bi ülkücü vatana ihanet ederken yakalanırsa tüm ülkücüler vatan hainimi olur olmaz dimi

Yani bu bi misaldir. ibrahim sadri ne ettiyse kendine eder

Zaten başlık Muhafazakar sunucu İbrahim Sadri

Niye bu konuyu başka yönlere çekiyorsunuz anlamadım. Gündemin etkisi tabi, her söylenilene alınmak

Suç bizlerde değil, bizi bu hale getirenlerde...

sen akıLLanmayacaksın yehovan, ama akıLLandırmasını da biLiriz ;)

Sana alıştık zaten yehovan kendini görmezden gelipte sağına soluna sümük,tükürük atma çaban...
Sen kafanı çok yoruyorsun bu işlerle.Önce kendi kişiliğini sorguya çekmelisin önce çünkü kimseyi yaptıklarından dolayı iğneleme gibi bir lükse sahip değilsin tıpkı diğer insanlar gibi.Allah insanlara merhamet ederken ve en büyük günahları bağışlarken sen kim oluyorsunda insanları böylesine ağır eleştrilere tutuyorsun hiç anlamam.Adultçu İslam üleması vs şeklinde karaktersizce saldırılar belkide bu forumda bir tek senden beklenir.Sen elini elalemin donundan çek bayım kendi hayatına bak.Bırak hakiki cezaya çarptırılacaklar Allah katında cezalandırılır.Geri senin haddine değil (;
Bilmem anlatabildimmi.Ha bu arada bu satırları yazarken gayet sakinim.Sonra yönetime koşupta bu adam hakaret ediyor demeyin.Amacım hakaret değil.Ama nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın.)

Ne Oldu simdi aaa

Biz onun İslami Sohbetlerini dinliyorduk ne olucak simdi

Yokmu bizi uyutucak ba$ka hoca ??

Bu haberi özellikle verdim:

Nerden Kısmına yazdığım şey için 10 gün banlanmıştım... O yazdığım şeyle aşırı derece bağıntılı...

Anlayana tabi....

;)

o yazdıgını bana özel mesaj olarak yazarsan cok sevinirm.gercekten merak ediyorum..

Yehovan Bir Günde Bir Yorum yap ya da Konu aç Tartışmasız Noktalanmasın..

Yani Ortamı GErmek için Çok Mu Uğra$ıyorsun Merak Ediyorum..

Gerçekten de Eşeğin Kulağına Su kaçırdın artık...

Kaç Kez BanLandın Yüzün Utanmadı gidip clon üyeLik Alıp Yine Huzursuzluk yarattın..

Adam AkıLLı,GüzeL GüzeL Sitede Takılmak warken neden ßöyle yapıyorsun RahatLık ßatıyor mu ??

Senin Sonunda VAVRULU gibi Görünüyor..Sen ve senin gibi tipLErin DiLLeri İn$aLlah En Kısa Zamanda KEsiLir Diye Umuyorum..

sen akıLLanmayacaksın yehovan, ama akıLLandırmasını da biLiriz ;)

sen bu tehdit işinde baya iyisin anlaşılan!..kendinisi fazla bişey sanmayın bilgisayar başında artistlik yapıp tehdit edemezsin hiç kimseyi!..önce kendin akıllan sonra başkalarını akıllandırmayı düşünürsün!..

Yehovan Bir Günde Bir Yorum yap ya da Konu aç Tartışmasız Noktalanmasın..

Yani Ortamı GErmek için Çok Mu Uğra$ıyorsun Merak Ediyorum..

Gerçekten de Eşeğin Kulağına Su kaçırdın artık...

Kaç Kez BanLandın Yüzün Utanmadı gidip clon üyeLik Alıp Yine Huzursuzluk yarattın..

Adam AkıLLı,GüzeL GüzeL Sitede Takılmak warken neden ßöyle yapıyorsun RahatLık ßatıyor mu ??

Senin Sonunda VAVRULU gibi Görünüyor..Sen ve senin gibi tipLErin DiLLeri İn$aLlah En Kısa Zamanda KEsiLir Diye Umuyorum..

yehovan sadece bi konu açmış!..haberin tüm muhafazakarlara mâl edildiği falan yok ortamı geren sadece foferin spekülatif cevaplarıdır!..banlanmasına anlam veremiyorum!..altında kişisel egoların yaıığını düşünüyorum!..bakalım nereye kadar böyle gidicek!..kolay gelsin!..

bozacının şahidi şıracı da geLdi :)

kimseyi tehdit etmiyorum, o şahsa zamnında uyarıda buLunuLdu, ama akıLLanmadı ve gereken de yapıLdı.
bana kLawye deLikanLısı diyorsun yani :) acaba karşında görsen ne yaparsın çok merak ediyorum...

sen de haddini biL, o ünLem işaretLerini adama yedirirLer... ;)

İnsan, günah ve sevap işleme özelliğinde yaratılmış bir varlıktır. Günah işlemek, insanı meleklerden ayıran bir özelliktir. İslâm’da insanın günah işleyebileceği kabul edilmiş ve bundan korunma ve kurtulma yolları insana öğretilmiştir. Yapılan kötülükten, işlenen günah ve kabahatten kurtulup manevi kirlerden temizlenme yolu tövbedir.Kişi yeterki "inkarcı" olmasın.
Yani herkes hata yapabilir bu kadar büyütecek bir olay göremiyorum. Ha maksat muhafazar kesimi karalamak ise o ayrı tabi(;

bozacının şahidi şıracı da geLdi :)

kimseyi tehdit etmiyorum, o şahsa zamnında uyarıda buLunuLdu, ama akıLLanmadı ve gereken de yapıLdı.
bana kLawye deLikanLısı diyorsun yani :) acaba karşında görsen ne yaparsın çok merak ediyorum...

sen de haddini biL, o ünLem işaretLerini adama yedirirLer... ;)

kimseyi tehdit etmiyorum diyosun hala bana artizlik yapıyosun!..ben klavye delikanlısı demiyorum zaten dememe gerek yok herşey ortada misal '' acaba karşında görsen ne yaparsın çok merak ediyorum...''!..

işte bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın insanı nekadar komik duruma düşürdüğü ortada ;)
ayrıca sana niye bukadar battı bu ünlem işaretleri ben onu anlayamadım!..hadi sen işine bak!..kolay gelsin!..

vay canına bu dindarlar hep böyle ya ülkeyi ne hale getirdiler...
anlayana saygılar

sen bu tehdit işinde baya iyisin anlaşılan!..kendinisi fazla bişey sanmayın bilgisayar başında artistlik yapıp tehdit edemezsin hiç kimseyi!..önce kendin akıllan sonra başkalarını akıllandırmayı düşünürsün!..

yehovan sadece bi konu açmış!..haberin tüm muhafazakarlara mâl edildiği falan yok ortamı geren sadece foferin spekülatif cevaplarıdır!..banlanmasına anlam veremiyorum!..altında kişisel egoların yaıığını düşünüyorum!..bakalım nereye kadar böyle gidicek!..kolay gelsin!..

Bu BAhsettiğimiz Şahsiyet 1 değil 2 değil 3 değil

Sadece Bu Konuda değiL..Birçok Konuda Ortaya Bir mesaj atması yetiyor Tmm dır O konu Çığrından Çıkıyor ve miLLet Birbirini yiyor..

Ortamı Gerecek MesajLardan Uzak Dursun Arkadaşın..

Ayrıca Kimse Bu sitede Boşu Boşuna Banlanmıyor..Bi Sebebi WArdır Elbet Sen Yorma TatLı Canını ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri