muazzam bı düşüş videosu!gercekten cok estetık!

arkadasım düşmeyle ne alakası var onu anlayamadım k.bakma ama sunum yapacaksan güzel ve gerçek bi sunum olmasına dikkat et lütfen.hani düşme görüntüsü olsa anlayacam ama oda yok paylasım için saol

tövbe tövbe diyorum diyemeyeceğim bir çok şey için:vur

mert24' Alıntı:
arkadasım düşmeyle ne alakası var onu anlayamadım k.bakma ama sunum yapacaksan güzel ve gerçek bi sunum olmasına dikkat et lütfen.hani düşme görüntüsü olsa anlayacam ama oda yok paylasım için saol
ilk once sana sorcagm soru vıdeoyu nerenle ızledın yada ızlemedınde bos bos etrafa laf mı atıosun arkadasım baslıktan anlamamısın turkcen hıc yok heralde pekı ıngılızcendemı yok!!!!ayrıca sen benı tanıomusunda yalan yanlıs seyler dıosun!!!benım burda cok degerlı dostlarım var onlara sor bakıyım bı benı yalan yanlıs konu acıomuyum ben!!!!eger paylasımlarımı begenmıyosan hıc gırmezsın senden gelecek yorum seytandan gelsın hayret bişe gunduz gunduz butun sınırlerım kalktı!!!!saygılarımla....

aga bosver sen onu ya neresiyle izlemiş belli zaten :) aynen dedigin gib sickdreth! ;) gelelim vidyoya.. bre insan evladı sen oraya tutunup sallanınca biyerin biyere mi ercek. al işte gafa üstü yığıldın noldu? 3 ayın hastanede geçti :D:D biraqz çapını bileceksin arkadaşım :D:D:D GÜZEL PAYLAŞIM

wala hıc bı fıkrım yoq ama saglam kalması ımkansız kesın kırılmıstır:D

yazık yaww..kesin omurga filan gitmiştir bunun..içimde biyerler çatırt etti:saskin

Geri