Muğla üniversitesi

Arjantino

New member
Reaction score
0
muğla üniversitesinden 15 gün önce mezun olmuş biri olarak bu konuyu açmış bulunuyorum.

Muğla üniversitesi diyince herkesin aklına bunlar gelir çoğunlukla;

- kiraların yüksekliği (vicdansız ev sahipleri:)
- kampüsün güzelliği (bence en güzel kampüs)
- kötekli (ahh ahh yurt günleri)
- nazarın önünde oturmak:)
- gökova, marmaris, bodrum, fethiye, datça(datça çok güzel bir yer tavsiye ederim)
- sınırsızlık meydanı
- kızlar ve gece hayatı:)

eklemek isteyen buyursun...

buyrun arkadaşlar dökün içinizi:)

bu arada muğla üniversitesine gitmeyi düşünenlere ve hala okumakta olanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. malum zor bir şehir.

4 yıldır burdayım şehirleşmeye bu kadar çok direnen başka bi kent görmedim. yoksa üniversitesi olsun efendime söyleyim:D ilçeleri olsun güzel.. ama merkezde zihniyet çok yerel

sana katılıyorum bende 3 senedir okuyorum her ne kadar paradan başka birşey bilmesede insanları muğlamı ve muğladaki hayatımı gerçekten seviyorum. muğla yer olarak gerçekten çok güzel kazananlar varsa bende yardımcı olabilirim

arkadaşlar bu ünv den sakın şikayet etmeyin şehir olarakda itiraz etmeyin ben harranda okudum orada bir arkadaşım vardı ziyarete gittim emin olun çok ama çok güzel bir kampis ortamı var zaten ilçeler ayrı bir olay...oranın değerini anlamak isteyen harran ünv ye bir hafta gitsin sadece...

Abi inşaat Muhendisliği Okuyordum , Şehir Güzel , Kızlar Güzel , Ortam Güzel , Fakat eğitim dandik oldugu için bu yıl itibari ile okulu bırakmış bulunmaktayım..

üniversite wc sine yazılmş bir yazı..daha yeni i.i.b.f binası yapılmadan önce.."aklın varsa 4 yılda bitir ,paran varsa 8 yılda,her ikisi de varsa ne b..işin var burda"

ben bitirdim marmarise yerleştim..diğer ülkelerin güzel kızlarından takım kuruyorum :)))) tavsiye olunur..
cümleten saygılar

Muğla'm çok güzeldir eminim üniversitesine gelen pişman olmaz ;)

Ünv.yi orda okudum inşallah bir daha orda okumak nasip olmaz.

bu başlığı okuyunca bile eski gönlerime gidiverdim. oralardan kopalı 3 yıl oluyor. 2006 mezunuyum. Türkiye nin 3 te 2 sini gezmiş biri olarak Muğla nın en güvenli şehir olduğunu söylemek istiyorum. Bir tek tatsız olay yaşamadım. aksine her anı güzel, eğlenceliydi. Ev kiraları TOKİ yapıldıktan sonra epey ucuzlamış diye duydum. Denizine özellikle de Gökova- Akayaka ya tek kelime söyletmem müthiş bi huzur, tabiat harikası. İnsanları paraya biraz hasret olduğu için özellikle dolmuş şoförleriyle öğrenciler arasında sürtüşme olsa da, onalrın o şiveli "gelipdurun gidipdurun" konuşmalarını duyunca insanın gülesi geliyordu. Kısacası, nerde olursa olsun ünv yılları en güzel yıllardır şüphesiz ama Muğla ünv. de, Kötekli de bambaşka.. GENÇ VE DİNAMİK ÜNİVERSİTEMİ HERKESE TAVSİYE EDERİM.. :D:D

hocam naptın sen ya :S:bow

iyi de ben mühendislik bu sene açıldı die biliyorum bu arada muğla ünide olmak bencede bir ayrıcalık tek dert sehir ve kiralar biraz pahalı benim gibi ankara da bi yerde yetişipte orada okuyunca gözünüz dönüyo yok böle bi ortam ve çılgınlık ilçeler sahane kızlar sahane kampus sahane 15 daakka içinde gökovada oluyorsunuz milli parkın yeşili egenin denizi muglanın kızlari daha ne olsun muglaya giden arkadaslara tavsiyem ben alkol kullanmam demesinler benim tanıdıgım ve alkole başlamayan kalmadı :) herkese tavsiye ederim bende bu sene kamu yönetiminden mezun oldum gidecek yada orda olan arkadaşlara her trlü yardımcı olabilirim saglıcakla

Geri