MSNturkey.com [ASP Script]

Bu script 8 mayıs 2006 tarihinde Dostpartner tarafından verilmişti arkadaşım. arama yapıp ardından ekleyebilirsek scriptleri forumda konu kalabalığı yapmamış oluruz. Teşekkürler. :sigara:

ya bilader sen manyakmisin salakmisin gerizekalimisin nesin arama yapmadan ben hiç bir zaman script veya başka bir şey vermem bir bok bilmeden konuşuyorsun yayimladiğim tüm mesajlara ayni şeyleri yazmişsin nasıl insansin sen ya insan biraz emeğe saygili gösteriri varsa link'i ver o zaman ya hackhell'in arama motorlarinda sorun war yada sende.

Allah'ım yaw. Sen ne diyorsun arkadaşım sana özel bir durum yok. Sadece bu scriptler daha önce yayınlandı diyorum. Bir hackhell müdavini olarak forumda aynı konuları görmek beni rahatsız ediyor. Diğer bölümlere bakarsan şayet aynı paylaşımlar daha önce yapılmışsa o konularda moderatörler uyarıyorlar veda konuları kilitliyorlar. Ben bir kullanıcı olarak sadece uyarmak istedim. Diğer bölümleri de incelersen göreceksin. Sana özel bir muamele değil yani. Ayrıca arama motorlarında bir problem var diyorsun ben şimdi arattım ve karşıma bazı sonuçlar çıktı bence sen arama yapmayı bilmiyorsun.

Sanami düştü uyarmak beni
madem war diyorsun
adresini göster hem diyorsun müdaviniyim hemde daha link'i bile vermiyorsun. bak bakalim eğer bulursan ben forum'dan ayrilirim hiç problem değil
bana böyle
http://www.hackhell.com/showthread.php?postid=781203
link getir göriyim ama benim açtiğim tarihten önce olacak eğer yok yiyipde getirtemiyorsam sonsuza dek o lanet çeneni kapat.

hellrider' Alıntı:
Sanami düştü uyarmak beni
madem war diyorsun
adresini göster hem diyorsun müdaviniyim hemde daha link'i bile vermiyorsun. bak bakalim eğer bulursan ben forum'dan ayrilirim hiç problem değil
bana böyle
http://www.hackhell.com/showthread.php?postid=781203
link getir göriyim ama benim açtiğim tarihten önce olacak eğer yok yiyipde getirtemiyorsam sonsuza dek o lanet çeneni kapat.

hellrider' Alıntı:
ya bilader sen manyakmisin salakmisin gerizekalimisin nesin arama yapmadan ben hiç bir zaman script veya başka bir şey vermem bir bok bilmeden konuşuyorsun yayimladiğim tüm mesajlara ayni şeyleri yazmişsin nasıl insansin sen ya insan biraz emeğe saygili gösteriri varsa link'i ver o zaman ya hackhell'in arama motorlarinda sorun war yada sende.

SEVGİLİ DOSTTUM ARAMA MOTORUNDA SORUN YOK DOSTTUM MsnTurkey.Com DİYE ARATSAYDIN BULA BİLİRDİN OLAN OLUŞ DOSTTUM BURDA BİR AİLE ODUMUZUN HATIRLATMAMA GEREK YOK SANIRIM HELE HELEL AİLEDEN BİRİNE GEREKSİZ YERE SÖZ SARFETMEK TE DOĞRU BULMUYORUM
RAR ŞİFRESİ YANLIŞ DOSTTUM

EMEĞİNE SAGLIK

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=80493&highlight=msnturkey.com
SEN BENDEN ÖNCE VERMİSSİN DOST HH YE

SAYGILARIMLA

saol kardeş emeğine sağlık

paylaşım için teşekkürlerr

Ya o degilde ben hala ortalıkta bi rar şifresi göremedim ? dosyanın şifresi neki ?

RAR ŞİFRESİ pls demis arkadas ama yanlıs Rar sifresini dogru veririmisin

:) yav alemsiniz mesela verildi diyorsunuz ben yeni gördüm bak şimdi indirdim link de çalişiyor verildiyse de şayet genede teşekkür etmek gerekir arkadaşlar insanların paylaşım heveslerini kaçirmayin köstek degil destek olun paylaşim için saol paşam.

hellrider' Alıntı:

Kullanıcılar hakkında Düzgün Konus Arkadas Doğru Sölüyor . Arama Yapmasını Öğren Db Sisirme !

Geri