msnim sürekli düşüo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nayme

New member
Reaction score
0
yaklasık 1 aydır msnim ortalam 2 dk.da falan düşüyo.
msn 7.5 kullanıyorum. başkalarını da denedim ama olmadı..ne yapabilirim..yardımcı olursanız tesekkürlerr:ter:

ßenimkide dü$üyOdu Format Attım $imdik ßiraz ii Msn EkLentiLeri warsa Hepsini kaLdır ;)

benimkide sadece bi adresimi atıo ve o adreste beni ekleyenleri kabul edememezlik yapamıordum engelleyemiodumda cok gıcık bişi :) sadece windows msn kabuL edio sende format atamıosan ondan gir :) e son adresim gitti zaten bari okadar kişiyi eklememek icin her gün kapamaktan kurtuLdum =P windows kabul eder:D:p

Nasıl düşüyor kendi kendine mi kapanıyor msn funmaker vs.. gibi programlar flan yemediysen eyer arkadaşın dediği gibi tüm eklentileri kaldır.

Arkadaşlara ek olarak şunu ilave etmek istedim.. Msn listende kullanmadığın adresleri sil ne kadar az kayıdın olursa o kadar rahat açılır. + msn nin son zamanlardaki yoğunluğunuda unutmamak lazım..

ethernetten bağlanan bi modem kullanıyo ise splitter in bozulmuş olabilir ethernetten bağlandığın için bağlantının kopup kopmadığını fazla anlayamazsın sayfalardada kendini belli etmez anlık duraklamalar olur fakat msn hassastır 1 sn lik bir bağlantı kaybında bile tam msn in haberleşme zamanına denk geliyosa kopup tekrar bağlanabilir eğer böyle bi durumun warsa splitter pahallı bişey değil 2,3 milyon al bitane denemiş olursun kardeş...

Saygılarımla...

Deep Freeze ve benzeri Msn Dondurucu programlarda kurbanın mail adresini yazıyorsun ve saldırıya başlatıyor bundan kurtulmamının yani ANTİfrezzze gibi korunma yolları varmı paylaşım için teşekkürler

hımmm

benimde düşüodu sürekli.denetim masasından program ekle kaldırdan msn messengeri seçip degiştir dedim sonrada onar dedim....şuan problemsiz çalışıoo..tıkır tıkırr.deneyin işe yarıo valla

yıllar önce bu konuya cevap yazmısım :D şimdi tekrar getireym :p

modem yeni bizim. landan bağlanıyhorm.. ama msn sürekli kapanıyor ? buna bi çözüm varmı. server değişme filan var dediler ama yardımcı olursanız iyi olur . merakımda giderilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri