Msn'im Hacklendi - Ilginç

ahmetcan09

New member
Reaction score
0
Simdi benim bir hotmail adresim var.Bu adresimin Parola Sıfırlama Bilgileri Olarak
Alternatif E-Mail
Güvenilir Pc
Cep Telefonumu
Hepsini kendi üzerimde.Şifre ve Gizli Sorumuda değiştirip duruyorum.
Adamın biri nasıl yapıyorsa benim msn'e girip sifreyi değiştiriyor.Bende parola sıfırlama bilgilerinden geri alıyorum.Ama bu adam nasıl alıyıor msn ni? yani nasıl msn şifresini değiştiriyor.?

Bilgisayarında keylogger olabilir. Sifrenı ve gizli yanıtını ekran klavyesi ile değiştip dene birde. Ekran klavyesini başlat/donatılar/erişilebilirlik altında bulabilirsin.
Gizli soru ve sifreni bu yolla değiştirdikten sonra bir sorun yaşamazsan büyük ihtimalle keylogger vardır. Keylogger temizlemek için bir sürü program var ama tamamen ve mükemmel temizlik formattan geçer :)

Bilmiyorum siz bende daha bilgilisinizdir ama eğer bilgisayarım da keylogger olsaydı.Diğer Oyundaki Charlarım Msn'lerim falan herşeyim giderdi.Benim anlamadım olay şu charın herşeyini değiştriyorum ama adam bir şekilde girip benim cep telefonumu bile kaldırabiliyor.
Normalde cep telefonu kaldırmak icin cep telefonuna gelen kodu girince kalkıyor.Cep telefonuda kod göndermeden kaldırmak icin de güvenli bilgisayar seceneği var ama adam o seceneği kullanmıyor bile :S

format at bilgisayarına nod32 sistemi al ve ya avira ve ya avast fark etmez ondan sonra şifrelerini degiştir

Geri