MSN'em açılmıyo YARDIM LÜTFEN

cakal1975

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar tam bir haftadır Messenger ' yi açamıyorum. MSN Messenger Bağlantı Sorun Gidericiyi açıyorum ve karşıma böyle bir şey çıkıyor; Hizmette bağlantı kurulamadı.Bunun nedeni yanlış proxy veya güvenlik duvarları ayarları olabilir. Lütfen güvenlik duvarları ve proxy ayarlarını gözden geçirin, diyor. Ayrıca güncelleştirme yaptığımda ise güncelliştirmeler başarıyla yüklenemedi Windows XP için Güncelleştirme (KB910437) 'nin yüklenmediğini söylüyor ve bunu microsoftun güncelleştirme sayfasından da yüklemeye çalıştım olmadı. Ayrıca bırakın messenger'i hotmail adresim ve gmail adresim bile açılmıyo. Bu ne iştir yav. NE OLUR YARDIM EDİN hackhell dostları.

MsN KaÇ KuLLaNiyoN..?..¿

7.0 KuLLaNiyoSaN 7.5 YüK£ê DêNê..!

araçlardan bağlantı ayararını yap hiç olmadı kaldırıp tekrar kur ayrıca unutma yardım edin gibi konular açmak yasak

önerilerinizin hiçbiri işe yaramaz çünkü aynı sorunu bende yaşadım :D
ne alaka diyceksiniz ama ben pc yi bile formatladım yine olmadı.... msn 7.0 da çalışır msn 6.0.5 dede çalışır yanlız 7.5 te çalışmıyor... ben ne ettiysem çalışmadı.
ya 7.0 kullanacaksın yada sp2 kullanıyorsan normal professional kur sorun kalkar :D

By_GeNcO' Alıntı:
önerilerinizin hiçbiri işe yaramaz çünkü aynı sorunu bende yaşadım :D
ne alaka diyceksiniz ama ben pc yi bile formatladım yine olmadı.... msn 7.0 da çalışır msn 6.0.5 dede çalışır yanlız 7.5 te çalışmıyor... ben ne ettiysem çalışmadı.
ya 7.0 kullanacaksın yada sp2 kullanıyorsan normal professional kur sorun kalkar :D
Evet bu benim başımada geldi pc yi iki kere formatladım yinede 7.5 yüklüyorum çalışmıyo ya modemden dolayı yada bnm ağ ayarlarından bilmiyorum hata nın resmini alıp microsoft a yollamıştım yeni bi açık bulmuş gibi belki para verirler diye :) :) :)

OL-MUUU-YOOOOOOR. Tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Naapalım artık bilgisayarcıya biraz para toslayacaz.. HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM,

sp2 yi kaldırıp sp1 le oluyor deyen arkadaşım.böle ilğinÇ ve iddialı bi yorumu nasıl yapabildin yaww:D:D:D

arkadaşlar herşey tamam msn herhang bir nedenle açılmıyor olabilirama g-mail sayfamda açılmıyor diyor arkadaş.bendede mynet açılırken sadece mail sayfasını açmaya çalışınca saçma bir mesajla sayfaya ulaşamıyorsunuz gibi birşeyler yazıyor.windows ayarlarıyla ilgili bir şorun sanırım

Sorun Neyse Guzel Bir Soru Sor Ki Ona Göre Bizde Cevap Verelimm:..

ya bak şifreni deiştir sen ok olur belki ozaman

kardeş şu kodu çalıştıra bi yaz sen ondan sonra bi daha dene

regsvr32 softpub.dll

bence tek yapman gereken
denetim masası>güvenlik duvarı> özel durumlar> msn messengeri işaretle tmm de pc yi yeniden başlat bide böyle dene bakalım

KooZ_BurCu' Alıntı:
bence tek yapman gereken
denetim masası>güvenlik duvarı> özel durumlar> msn messengeri işaretle tmm de pc yi yeniden başlat bide böyle dene bakalım
Merhaba,
İlginçtir ki ben de aynı sorunu yaşıyorum. Güvenlik olarak System Mechanic 6 ile beraber gelen firewall + Kaspersky Antivirus-Antihacker Personal kullanıyorum. İşletim sistemim XP-SP2. Windows messenger de sorun yok, fakat MSN 7.5 bağlanamıyor. En mantıklı yorumu senin yaptığını düşünüyorum, fakat peşinen söyleyeyim bu da sökmedi. Sanırım, diğer versiyonları deneyeceğim. Ama çözen olursa da öğrenmek isterim. Teşekkürler..

benzer bi sorun bende de oluyor nete bağlanıyorum problem yok ancak msn 7.5 arasıra açılmıyor onar dediğimde ise dns ve anahtar bağlantı noktlarında problem var diyor bişey anlamadım kendi kendine düzeliyor daha sonra da

Evet Millet aynı Sorun bendede var Çözen varsa pls Söylesin.

tamam işte beyler benim yukardaki kod tam size göre yaa bi deneyin bakalım

regsvr32 softpub.dll şu kodu bi çalıştıra kopyalayın ondan sonra deneyin benimde böle ara sıra aynı problemler çıkıyo dns felan bunu çalıştıra bi kopyalıyom canavar gibi çalışıyo

arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım msn açılmıo hotmaile gmaile giremiodum sistem tarihi bozukmuş yani 2005 gözüküodu sistem tarihini 2006 olarak değiştirdim düzeldi sende bi kontrol etsene

Geri